O fiică și-a pierdut tatăl când avea 3 ani. L-a regăsit după 50 de ani: Au fost lacrimi de fericire

DE Daniel Toșa | Actualizat: 10.05.2023 - 11:25
Fiica și tatăl s-au regăsit după 50 de ani - Foto: Newcastle Chronicle

Jane Graham a fost despărțită de tatăl ei, James McGarvie, încă de când avea trei ani. După divorțul părinților, Jane s-a mutat în Kenton împreună cu mama ei și a trăit cu această dorință, de a-și reîntâlni tatăl, timp de aproape zece ani.

SHARE

În căutarea sa, Jane s-a înscris pe un site care ajută la găsirea rudelor, dar toate pistele sale au eșuat până acum.

Cu doi ani în urmă, Jane a aflat numele celei de-a doua soții a tatălui ei și a reușit să o găsească pe Facebook. După mai multe încercări nereușite de a lua legătura cu soția tatălui ei, un membru al familiei a citit mesajul lui Jane și a furnizat un număr de telefon pentru tatăl său.

Fiica și tatăl s-au regăsit după 50 de ani

În cele din urmă, Jane a reușit să-l întâlnească pe tatăl ei în august anul trecut și a aflat că locuiește la doar patru kilometri distanță de locul în care ea a crescut. Fericită că a reușit să-și găsească tatălul, Jane a mărturisit că a fost o experiență copleșitoare și emoționantă. Ea a descris întâlnirea cu tatăl său ca fiind ca și cum ultima piesă din puzzle-ul vieții ei a fost pusă la locul ei.

„Am întrebat dacă pot să vin să-l văd și el a spus că i-ar plăcea. Tremuram pentru că a trecut atât de mult timp și ne-am întâlnit. Suntem atât de asemănători. A fost foarte copleșitor. Când l-am cunoscut, am plâns, sunt foarte recunoscătoare.

Era ca o bucată care lipsea din mine. Problema era că nu mi se permitea să vorbesc despre el cu mama mea, așa că nu aveam un nume. Când mama a murit, asta m-a făcut să caut din nou, deoarece nu am simțit că o fac pe la spatele ei”, a afirmat Jane.

Citește și: Sirenele nu mai sună în Kherson pentru că atacurile sunt prea dese. Străzile au cratere de 10 metri

James McGarvie a recunoscut că s-a gândit adesea la fiica lui de-a lungul anilor, dar nu a avut multe informații despre locul unde s-ar putea afla. Atunci când Jane l-a contactat și i-a spus că este fiica lui, a fost plin de lacrimi de fericire și a declarat că nu ar putea cere o fiică mai bună.

Acum, Jane dorește să organizeze o surpriză pentru tatăl ei și să-l ducă să vadă echipa favorită de fotbal Newcastle United jucând la St James' Park înainte de sfârșitul sezonului.

Citește și: 10 mai 2023, ora 16.00 NEWSWEEK SUMMIT DE EDUCAȚIE: Învățământul profesional și piața muncii

În ciuda anilor pierduți, Jane și tatăl ei se bucură acum de o relație plină de iubire și respect.

Această întâlnire emoționantă demonstrează puterea și importanța legăturilor familiale și a faptului că, chiar și după o lungă perioadă de timp, este posibil să se refacă aceste legături și să se formeze noi amintiri.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te