Notificat pentru datorie de 2.000.000 lei, Botezatu zice că poartă haine de 1 milion. Puțini ca mine

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.09.2022 - 19:45
Botezatu - FOTO: Impact.ro

Situația financiară a lui Cătălin Botezatu este una foarte ciudată. Newsweek arăta că anul trecut este căutat că nu își plătise o datorie de milioane. Acum, susține că el este cel care a pierdut bani și nu crede că îi mai recuperează.

SHARE

În 2021, Newsweek România scria că peste 2,2 milioane de lei datorează designerul Cătălin Botezatu unor creditori. Aceștia au ajuns la capătul răbdării după ani de zile în care au încercat să recupereze datoria.

 Aduceam și dovezi în acest sens. 

Cei cărora Botezatu le datorează bani scriu negru pe alb într-un raport că designerul fentează recuperarea datoriei, ascunzând bani de executorii judecătorești:

Citește și: VIDEO Astronomii din Ucraina raportează zeci de OZN-uri deasupra Kievului

"în ceea ce îl priveşte pe debitorul Botezatu Cătălin Adrian, s-a arătat, sintetizând, că:

- executorul judecătoresc a recuperat în perioada ianuarie 2018 - martie 2019 suma de 8.880 lei, din care a virat către Bankcoop doar 200 lei, diferenţa de 8.680 lei fiind reţinută cu titlu de cheltuieli de executare;

Citește și: Strania iubire a lui Toma Caragiu pentru o femeie dusă la biserică. Divorț pentru o colegă de scenă

- din anul 2011, de când dosarul se află la executorul judecătoresc Mihăilescu Adriana Emanuela, până în martie 2019 s-au recuperat 56.031 lei (2,6% din creanţa băncii) de la Botezatu Cătălin Adrian, din care Bankcoop a încasat efectiv suma de 33.551 lei (60% din încasările perioadei), diferenţa de 22.480 lei fiind reţinută, cu începere din martie 2014, de executorul judecătoresc;

- în condiţiile în care numai în perioada 2011 - septembrie 2017 debitorul a obţinut venituri nete de peste 1,2 milioane lei, conform informaţiilor obţinute de Fond de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, sumele recuperate nu justifică cheltuielile şi onorariile reţinute.

Datoria în 2019: 2,15 milioane de lei 


Creditorii au adăugat că, "în ceea ce privește debitorul Botezatu Cătălin Adrian, este semnificativ de notat că, în urma executării silite declanșate împotriva acestuia la BEJ Mihăilescu Adriana, pe o perioadă de 23 luni (între noiembrie 2017 și septembrie 2019), s-a încasat doar o sumă de 850 lei, iar, anterior, s-au încasat doar sume modice (maximum 300 lei/lună), în condițiile în care creanța de recuperat (la data de 31.03.2019) era în sumă de 2.150 mii lei."

Citește și: EXCLUSIV Cătălin Botezatu, urmărit de un investigator privat din Anglia pentru o țeapă de milioane

Botezatu pretinde că o duce fantastic

„Alții au datorii la mine, unii se fac că uită! (…) Știi ce mă deranjează la oamenii pe care îi împrumut și îi împrumut cu mare drag?! De multe ori fac asta din tot sufletul, pentru că știu că au nevoie de bani, am salvat vieți dând bani, dar chestia aia că atunci când se face termenul, pe 11, pe 13, dă-mi un telefon, nu mă sfida! Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Asta mă enervează!

Mai am un escroc de italian care trebuie să-mi dea banii pe un apartament și nici acum nu mi i-a dat, o să-l dau în judecată. Banii pe un apartament în nordului, deci e o sumă. Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac de rahat din prima, dar tot escroc e! O să-i recuperez! Îmi trăiesc viața și îmi cheltui banii cu chibzuință, sânge de evreu. Dar nu fac rabat de la plăcerile vieții pe plan personal!” a spus Cătălin Botezatu.

„Sunt posesorul al unor premii Forbes, în Forbes Italia, Forbes France, Forbes Middle East. E ceva să ai astfel de premii în palmares, să faci prezentări în toată lumea. Peste două săptămâni plec la Monaco pentru a doua oară, pentru că prima oară a fost anul trecut, a doua oară este anul acesta, unde fac o prezentare la Hotel De Paris, în cadrul balului Prințului Albert. Sunt puțini cei care ajung să facă asta și pot să facă asta, indiferent ce spate financiar ar avea, nu prea poți să faci pentru că trebuie să ai și colecții, să fii și creativ, să fii și un nume pe plan internațional… e greu. Eu am sacrificat tot pentru fashion și pentru business-urile pe care le am colaterale.”

Publciația Fanatik a scris că creatorul Cătălin Botezatu a avut o apariție de 270.000 de euro! Designerul a fost surprins cu accesorii care costă cât un apartament de lux


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te