Mihai Trăistariu, „pedepsit” de poliție să meargă cu trenul. Unde s-au „evaporat” banii din Tornero

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 06.05.2023 - 20:57
Mihai Trăistariu merge cu trenul Foto: Facebook/Mihai Trăistariu

Cântărețul Mihai Trăsitariu a rămas fără permis de conducere după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Acum călătorește cu trenul. Dar mai are puțin timp și îl va recăpăta.

SHARE

Mihai Trăistariu (43 ani) a rămas fără permis pentru 30 de zile și acum este nevoit să circule cu trenul pe distanțe mari. Artistul a trecut pe roși la semafor. 

Acum se pregătește să lanseze noi melodii pentru sezonul estival.

Mihai Trăistariu a rămas fără permis. A avut un succes răsunător cu ”Tornero” Cu ce se ocupă acum

„Nu mai am permis, mi-a luat Poliția permisul, călătoresc cu trenul acum. Am trecut pe roșu în Constanța, mă grăbeam pe aici. Polițistul zicea că a fost roșu, eu am zis că a fost portocaliu.

Mi-a suspendat permisul timp de 30 de zile. Pe 12 mai intru din nou în posesia lui!", ne-a mărturisit, Mihai Trăistariu. pentru Click!, care pregătește noi melodii pentru sezonul estival.

Citește și: FOTO Mihai Trăistariu, declarații controversate: „Antonia nu e o voce. Are concerte că e frumoasă

Deja vara aceasta se anunță a fi destul de plină pentru artist. Trăistariu nu a cântat pe nicăieri de 1 Mai, preferând să meargă într-o excursie cu copiii lui de la școala de muzică.

 „Pentru vara asta mă pregătesc să cânt la toate resorturile, la  toate terasele, eu vara cânt aici pe litoral, în stațiuni. 

Deja mă pregătesc! Anul acesta scot un album de petrecere și atunci toate piesele vor fi ritmate, și populare, sârbe, hore, de distracție.

De 1 Mai, am fost cu elevii mei de la școala de muzică, la picnic, la Cheile Dobrogei", a mai completat cântărețul.

Mergea la mormîntul tatălui pe furiș

Trăistariu încă nu s-a împăcat cu ideea că părinții săi nu mai sunt în viață. El a spus că se ducea pe furiș la mormîntul tatălui său pentru că se temea că îl vede de undeva dintr-o altă lume. 

„Interesant e un lucru...Taică-meu a murit când eu aveam doar 17 ani. Ani de zile după moartea lui maică-mea mă certa mereu: „ ăi, voi mai mergeți pe la cimitir la taică-tu? Nu vă e rușine?

 O să zică lumea că v-ați dezis total de el și că nu vă pasă deloc!". Însă, mie, mi-era rușine să-i spun maică-mii următorul lucru: Eu mergeam mereu. Aproape săptămânal.

Auzisem de la oameni că cei decedați se duc într-o altă lume, iar de acolo ne veghează, ne ajută, ne privesc, ne urmăresc în taină. Și-atunci...Chiar dacă mi-a fost frică de taică-meu tot timpul...

Mergeam singur la mormântul lui, pe furiș, fără să știe familia sau prietenii și îl rugăm tot felul de lucruri. Și, de fiecare dată, încheiam așa: „Și, tată, te rooog...vreau s-ajung vedetă! Vorbește tu cu Doamne-Doamne să facă un miracol s-ajung celebru !".

Eram disperat s-ajung cunoscut. Să devin cineva! Să fiu important! Mi se părea că sunt tare neînsemnat prin liceu. 

Eram complexat rău. Îmi băgasem în cap că-s tare urât. Mic de statură, plin de coșuri, cu părul creț. 

Arătam exact ca Screech, din serialul „Salvați de clopoțel", care rula chiar atunci pe TV. Era un personaj tare comic, însă destul de pămpălău.

Și, evident, toată lumea râdea când apărea el. Eram tocilar, ocolit de colegii petrecăreți, nu făceam parte din nicio gașcă. Studiam la „Liceul Petru Rareș”, cel mai bun din oraș. Intrasem la cea mai bună clasă, la mate-fizică", a povestit Trăistariu.

A făcut furori cu ”Tornero”

Mihai Trăistariu a reușit să aducă cel mai mare punctaj din istoria României la ediția din 2006 la Eurovision. Artistul a interpretat melodia „Tornero”, care a avut un succes răsunător în străinătate, iar acum, cântărețul a dezvăluit câți bani a câștigat după ce piesa sa a devenit HIT. 

Citește și: 3.000.000€ a câștigat Trăistariu cu piesa Tornero. COVID l-a lăsat cu 4.000 lei. Și-a vândut casa

Piesa muzicală a reușit să-l îmbogățească peste noapte, Mihai acumulând o sumă enormă de bani datorită acestei piese, potrivit Profm.

„Cei mai mulți bani au venit în primii doi-trei ani după Eurovision. Primii au fost 24.000 de euro, din Grecia. Ni s-a spus că aceștia sunt doar banii din prima lună de difuzare a piesei. Ca să fac așa un calcul din ochi s-au strâns cam trei milioane de euro din difuzarea 'Tornero', bani pe care i-am împărțit cu casa de discuri, compozitorul și textierul, fiecare cu procentul lui. Atunci pot spune că a fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța, aveam 64 de taxiuri”, a declarat Mihai Trăistariu pentru ego.ro.

Mihai Trăistariu a mărturisit că un artist nu poate trăi doar din banii obținuți din drepturile de difuzare. Pentru trăi viața pe care și-o dorește, artistul spune că a dezvoltat multe afaceri pe lângă banii primiți din aceste drepturi, asta pentru că suma este infimă. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te