Mafia românească, lovită. Interlopul oltean Rechinu, roagă președintele Mexicului: Ajută-mi copilul

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.09.2022 - 19:42
INterlopul Rechinu FOTO: Captură FB

Aflat într-o închisoare în Mexic, interlopul oltean Rechinu a început să piardă controlul asupra oamenilor și a abnilor pe care îi făcea furând din bancomate. În urmă cu ceva timp a cerut protecția președintelui Mexicului.

SHARE

Un bărbat identificat de FBI ca fiind apropiat de Florian Tudor, liderul unei bande dedicate clonării cardurilor bancare în unele state din Mexic, a fost ucis sâmbătă aceasta într-un complex de clădiri de pe autostrada Mexic-Querétaro.

Din acest motiv, Procuratura Generală a Statului Querétaro a inițiat ancheta privind uciderea unui bărbat care a murit în urma împușcăturilor cu arme de foc.

Citește și: VIDEO Cum a bătut palma interlopul oltean Rechinu cu cel mai violent clan din Mexic, Jalisco Nueva

Félix José Villalobos, de origine venezueleană, a fost identificat de autoritățile naționale și americane drept membru al bandei românești condusă de Florian Tudor, adică interlopul oltean Rechinul.

La un an de la arestarea sa în Mexic, interlopul oltean Florian Tudor, zis Rechinu, este tot în Mexic, chiar dacă inclusiv FBI a arătat că el este liderul mafiei române din Cancun. El este anchetat pentru fapte în România, Mexic și Statele Unite.

Citește și: Interlopul oltean Rechinu nu se încredea în nimeni. Conducea mafia din Mexic cu bodyguarzi români

Ce acuzații i se aduc

Rechinu este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, tentativă la omor calificat, patru infracțiuni de instigare la șantaj și o infracțiune de șantaj, comise pe teritoriul Mexicului și al României.

Ciytește și: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux | Newsweek Romania

Un martor colaborator al FBI a dezvăluit și cum ar fi corupt-o pe frumoasa candidată la funcția de guvernator, Laura Fernandez. 

Citește și: Fabuloasa poveste a „Rechinului“, mafiot oltean în Mexic: de la un magazin în Craiova la miliarde $

" Florian a băgat o grămadă de bani în această femeie ( Laura Fernández ) ca să o facă primar. A investit mereu în ea (...) a spus că cu ea va ajunge foarte sus (...) Ne-a spus că, dacă ea câștigă, «Avem deja Puerto Morelos, vom construi hoteluri și ferme», a declarat martorul.

După ce a fugit de autorități, acum se roagă să fie ajutat

“În cazul în care mi se întâmplă ceva sau îmi vor cauza dispariția, vă încredințez dumneavoastră, Domnule Preşedinte, sănătatea și viața fiului meu Florian, pentru că nu vor putea s-i asigure nevoile, pentru că mi-au luat deja tot ce aveam și mi-au distrus toate firmele”, spune interlopul Rechinu într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Mexicului.

Mai mult, cel cunoscut sub denumirea Rechinul spune că este de fapt victima unor jocuri de interese intre foste şi actuale puteri politice locale, dar şi centrale şi cere chiar ajutorul preşedintelui statului. 

În scrisoarea pe care a transmis-o președintelui Mexicului, Tudor povesteşte despre percheziţiile autorităţile de acum 2 ani care în opinia lui au fost abuzive şi împotriva cărora a depus mai multe plângeri care sunt acum investigate.

Mai mult el spune că aceste aşa-zise abuzuri i-au afectat emoţional familia cu atât mai mult cu cât unul dintre copiii săi are probleme de sănătate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te