Misterioasa avere de milioane $ moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.09.2022 - 17:28
Anamaria și IOnela Prodan - FOTO: imapact.ro

Anamaria Prodan se află în plin scandal și proces de divorț cu soțul său Reghecampf. Anamaria susține că ea a venit foarte bogată în această relație moștenind milioane de la mama ei, Ionela Prodan. Colegii de scenă spun că nu era așa bogată.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Cântăreaţă de muzică populară, Ionela Prodan, a încetat din viaţă în 2018, după o cruntă suferinţă. Toată averea ei, cifrată la câteva milioane de euro, a rămas la Anamaria Prodan.

"Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri.

Citește și: 15 aberații din comunism. Kent atotputernic, carnea „pe sub mână”, circulația alternativă duminica

Nu a fost niciodată vorba despre așa ceva, scandaluri între frați pe avere sau pe alte subiecte. Ana umblă, acum pe la toate primăriile de sector, ca să rezvolve cu actele. Ionela Prodan a lăsat moștenire mai multe case, terenuri, locuri de veci, bani din drepturile de autor. E vorba despre câteva milioane de euro”, a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan Reghecampf pentru viva.ro.

Turda: Nu avea atâția bani

Ionela Prodan a fost o cântăreață în grațiile familiei Ceaușescu, având voie să plece și în străinătate. Gheorghe Turda, coleg de breaslă spune că Ionela nu putea strânge milioane.

Citește și: VIDEO S-au fript cu Tesla. La 300 km autonomie plătesc pe curent cât alimentarea la o mașină Diesel

„Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu!, a spus Turda într-un interviu.

Două căsnicii

Ionela Prodan s-a măritat cu primul soţ, Traian Tănase, la 3 zile după ce l-a cunoscut. 

„Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam „Domnule”, pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii”, a mărturisit Ionela Prodan într-un interviu. Au avut doi copii: Anamaria şi Anca.

Traian Tănase a murit, la 54 de ani, din cauza unei congestii cerebrale. 

A doua oară, Ionela Prodan şi-a regăsit fericirea la 51 de ani, alături de Toni Antohi, un moldovean de profesie inginer.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te