În Canada, Hrușcă e milionar și îl cheamă Steven. Ce face în cele 11 luni când nu colindă în România

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.09.2022 - 19:36
Ștefan Hrușcă în concert - FOTO: FB

Ștefan Hrușcă a devenit „celebru” înainte de 1989 când era înregimentat în Cenaclul Flacăra. După Revoluție a plecat în Canada de unde revine doar pentru concertele de Crăciun unde cântă cu casa închisă.

SHARE

Hrușcă este foarte discret cu viața sa personală care e greu de reconstituit.

Ștefan Hrușcă s-a născut pe 8 decembrie în anul 1957, la Ieud, Maramureș. El a debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra. Începând cu anul 1991 Hrușcă s-a stabilit în Toronto, Canada.

El locuiește alături de soția lui, Gianina, dar și de fiica lui, Andra, în vârstă de 18 ani. Acesta mai are un fiu de 27 de ani, Ștefan Jr. 

Citește și: Adulat de spectatori, Ovidiu Iuliu Moldovan a murit singur și în uitare. Marele regret al actorului

„Acolo atmosfera e un pic mai calmă, adică nu este stresul aşa de puternic ca aici în Europa. Mie în străinătate mi se spune şi Ştefan şi Steven, Genny sau Gia este soţia mea Geanina. Aşa îi spun toţi. Ea este sufletul, este omul de care aveam nevoie, care mă completează. Suntem foarte fericiţi. Avem doi copii faini şi foarte cuminţi. Lucrează în domeniul IT şi cochetează cu moda”, declara Ștefan Hrușcă în urmă cu ceva ani.

Citește și: FOTO Curtată de Giovani Becali și Botezatu, Dana Săvuică s-a întors la prima iubire din copilărie

Ștefan Hrusca are doua case în Canada. Prima în Scarborough, un cartier select din Toronto,evaluată la 1 milion de dolari americani.  Cealaltă casa se află în orașelul Whitby, într-un peisaj rustic.

Este Hrușcă șomer în Canada?

Nu este foarte cunoscut. Printre vecinii şi cunoştinţele din Toronto, artistul şi soţia sa sunt „Steven“ şi „Gia“ sau „Genny“ (n.r. – soţia sa se numeşte Georgiana). El spune că „departe de artişti să se îmbogăţească din muzică. Cel puţin aici, pentru că s-a ajuns încă la un sistem de bună dirijare a drepturilor de autor. Un artist care a produs un material care s-a difuzat, în mod normal, ar trebui să trăiască din drepturile de autor. Numai ca ambient, la ce se dă cu mine prin magazine, prin gări, ar fi suficient“.

În presă a apărut informația că nu are job acolo, în Canada, deşi printre români se aude c-ar face munci de bărbaţi, cu braţele. „Am concerte de muzică folk, cu piesele mele, în foarte multe oraşe din America şi Canada, chiar şi în ţară“, explică.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.