HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce surprize Taurilor. Vărsătorii, dezamăgiri în dragoste

DE Florentina Enache | Actualizat: 24.09.2024 - 11:01
HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Foto: Profimedia Images (rol ilustrativ)
HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Foto: Profimedia Images (rol ilustrativ)

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce surprize Taurilor. Vărsătorii, dezamăgiri în dragoste.

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante de la 14:30 la 18:15. După aceea, Luna se mută din Gemeni în Rac.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce surprize Taurilor. Vărsătorii, dezamăgiri în dragoste

Berbec

Conversațiile ar putea fi confuze în această dimineață. Luați totul încet. După ce Luna va schimba semnul, vă veți bucura să redecorați locul în care locuiți sau să vă distrați cu cineva. 

Preocupările legate de sănătate și de muncă ar putea rezerva surprize. Fiți pe fază.

Citește și: HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE Luna în Gemeni aduce succes Berbecilor. Racii meditează la aspecte profunde

Taur

Amânați deciziile financiare importante în această dimineață, inclusiv cumpărăturile. Prea multă confuzie!

Cu toate acestea, mai târziu în cursul zilei, relațiile cu ceilalți, în special cu partenerii și prietenii apropiați, vor fi calde și favorabile.

O invitație surpriză ți-ar putea ieși în cale.

Citește și: HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE Luna în Gemeni aduce energie pozitivă Balanțelor. Vărsătorii sunt norocoși

Gemeni

Nu cereți permisiune sau aprobare de la figuri de autoritate în această dimineață. De fapt, feriți-vă de figurile de autoritate dacă este posibil, deoarece pot apărea neînțelegeri.

Mai târziu în cursul zilei, munca ta va merge bine. Cu toate acestea, pot apărea vești surprinzătoare din partea familiei sau reparații neașteptate la domiciliu.

Citește și: HOROSCOP Zodiile cărora le pune Dumnezeu mâna în cap până la final de septembrie. Vin zile grozave!

Rac

În această dimineață, sunt posibile confuzii și înșelăciuni. (S-ar putea să aveți, de asemenea, îndoieli de sine.)

Prin urmare, faceți cât mai puțin posibil până când Luna se mută în semnul dumneavoastră. După aceea, romantismul și ieșirile sociale vă vor încânta. Cu toate acestea, acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți pentru a evita accidentele.

Leu

Lucrurile sunt confuze în această dimineață. Dacă apare o neînțelegere sau vă simțiți dezamăgit - neglijați acest lucru deoarece confuzia este peste tot.

Ignorați ceea ce este probabil un sfat prost. Mai târziu în cursul zilei, lucrurile se domolesc într-o zi relativ liniștită. Cu toate acestea, fiți cu ochii pe banii și bunurile dumneavoastră pentru a evita pierderile.

Fecioară

Discuțiile cu figurile de autoritate (inclusiv părinții) sunt confuze în această dimineață. Feriți-vă de acestea dacă este posibil, deoarece confuzia și neînțelegerile sunt generalizate.

Cu toate acestea, pe măsură ce ziua avansează, vei socializa cu prietenii. Bucurați-vă de contactul cu frații, rudele și vecinii. S-ar putea să faceți ceva spontan astăzi!

Balanță

Nu fiți de acord cu planurile de călătorie sau cu ceva important în această dimineață. De asemenea, s-ar putea să auziți ceva pe social media care nu este adevărat. (Nu mușcați momeala.)

Mai târziu în cursul zilei, sunteți foarte vizibil. Oamenii vă observă. De fapt, s-ar putea să afle detalii personale despre viața ta privată. Între timp, s-ar putea să vă îmbunătățiți finanțele astăzi sau să cumpărați ceva frumos.

Scorpion

Nu fiți de acord cu nimic important în această dimineață, în special cu decizii financiare sau probleme legate de moșteniri, proprietăți comune și bănci.

Așteptați până când Luna va schimba semnul. După aceea, vă va plăcea să călătoriți sau să faceți ceva diferit! O cunoștință tânără ar putea avea o sugestie surprinzătoare.

Săgetător

Evitați discuțiile importante cu partenerii și prietenii apropiați în această dimineață, deoarece sunt probabile confuzii și neînțelegeri.

Cu toate acestea, pe măsură ce ziua se scurge, puteți aborda cu încredere chestiuni financiare. Cu toate acestea, un șef, un părinte sau o persoană cu autoritate v-ar putea surprinde astăzi.

Capricorn

Aveți grijă la locul de muncă, deoarece problemele aduc confuzie. Nu credeți tot ceea ce auziți.

Între timp, planurile de călătorie s-ar putea schimba brusc astăzi. De asemenea, ați putea avea o întâlnire neașteptată cu cineva dintr-o altă țară sau dintr-o cultură diferită.

Cu toate acestea, prieteniile sunt calde.

Vărsător

Fiți răbdători cu copiii în această dimineață. Romantismul ar putea dezamăgi din cauza neînțelegerilor.

Mai târziu în cursul zilei, veți fi productivi și ocupați. Verificați de două ori aspectele legate de moșteniri, proprietăți comune, bănci, impozite și datorii, deoarece s-ar putea întâmpla ceva neașteptat.

Pești

Discuțiile de familie din această dimineață v-ar putea dezamăgi și deruta. Fiți inteligent și lăsați lucrurile să meargă de la sine.

De fapt, aceasta poate fi o zi jucăușă și amuzantă! Cu toate acestea, un prieten apropiat sau partenerul va face ceva la care vă așteptați mai puțin. Să sperăm că este o sugestie amuzantă. (Dar ar putea fi ceva bizar).

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te