HOROSCOP 5 AUGUST Luna în Leu, moment de contemplare pentru zodii. Leii au parte de o schimbare

DE Florentina Enache | Actualizat: 04.08.2024 - 12:04
HOROSCOP 5 AUGUST - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 5 AUGUST - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 5 AUGUST Luna în Leu, moment de contemplare pentru zodii. Leii au parte de o schimbare.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna nouă este în Leu.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna nouă de astăzi este momentul perfect pentru a vă întreba dacă vă apreciați destul creativitatea. Ești îndrăzneț și inventiv și îți place să inițiezi proiecte artistice. Aceasta este ziua perfectă pentru a-ți recunoaște și a-ți însuși talentele.

Citește și: HOROSCOP 4 AUGUST Luna în Leu pune Scorpionii în centrul atenției. Capricornii, momente romantice

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este cea mai bună zi din an pentru a vă întreba ce puteți face pentru a vă îmbunătăți casa, precum și pentru a vă îmbunătăți relațiile cu membrii familiei. Idei? Iubești stabilitatea unei vieți de familie puternice.

Citește și: HOROSCOP 3 AUGUST Mercur retrograd aduce întâlniri surpriză cu foști parteneri sau vechi prieteni

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna nouă de astăzi este o ocazie minunată de a vă observa stilul de comunicare. Vă înțeleg oamenii? Tu îi înțelegi pe ceilalți? Sunteți un bun ascultător sau așteptați doar șansa de a vorbi?

Citește și: HOROSCOP 2 AUGUST Luna aduce noroc Racilor. Secretele Balanțelor, dezvăluite. Leii se izolează

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fiecare lună nouă este o șansă de a face rezoluții. Luna nouă de astăzi este șansa ta de a te gândi la modul în care te ocupi de ceea ce îți aparține. Ai grijă de ceea ce îți aparține? Cum puteți să vă simplificați viața și să faceți ca ceea ce dețineți să fie în beneficiul dumneavoastră?

Leu (23 iulie-22 august)

Astăzi are loc singura lună nouă din tot anul în semnul tău, ceea ce înseamnă că este ziua perfectă să te uiți în oglindă și să te întrebi cum poți îmbunătăți imaginea pe care o creezi în lumea ta. Idei? Garderobă? Păr? Ce schimbări ți-ar plăcea să vezi?

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Datorită poziționării Lunii noi, aceasta este o zi excelentă pentru a vă gândi puțin la valorile voastre spirituale. La ce vă gândiți când contemplați marile întrebări ale vieții și morții. Observațiile sincere vă ajută să fiți realiști cu privire la adevărurile fundamentale.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Interacțiunile sociale cu ceilalți sunt importante pentru tine. Luna nouă de astăzi este ziua perfectă pentru a vă întreba despre prietenii pe care îi păstrați. Stai cu oameni de calitate? Sunt prietenii tăi un beneficiu pentru tine sau au un obstacol? Gândește-te la asta.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Luna nouă de astăzi se află în partea de sus a diagramei tale. Aceasta este singura zi din tot anul în care se poate întâmpla acest lucru și înseamnă că este un moment excelent pentru tine să te gândești la direcția vieții tale în general. Te îndrepți acolo unde vrei să mergi?

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Sunteți căutătorul de adevăr și călătorul zodiacului. Luna nouă de astăzi este un moment excelent pentru tine să te întrebi dacă mai multe studii ți-ar îmbunătăți locul de muncă sau viața. Poate mai multe călătorii ți-ar lărgi orizontul de gândire.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Îți prețuiești siguranța. Luna nouă de astăzi vă îndeamnă să vă ocupați de detalii nerezolvate despre impozite, datorii, moșteniri, averi și resurse ale altora, în special despre proprietățile comune cu partenerii. Ești mulțumit de modul în care sunt gestionate aceste lucruri în viața ta?

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi are loc singura lună nouă din tot anul care este opusă semnului tău. Acest lucru înseamnă că este ziua perfectă pentru tine să te întrebi ce poți face pentru a-ți îmbunătăți cele mai apropiate relații. La urma urmei, pentru ca o relație să fie de succes, trebuie să fii la fel de bun pentru partenerul tău pe cât este el sau ea pentru tine.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cum vă puteți îmbunătăți locul de muncă? Luați în considerare acest lucru astăzi. Și, de asemenea, ce puteți face pentru a vă îmbunătăți sănătatea? Acestea sunt întrebările pe care Luna nouă de astăzi vă îndeamnă să le luați în considerare.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te