HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

DE Elena Petrescu | Actualizat: 01.08.2024 - 15:25
HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea. Este mai ușor să îți manifești dragostea în această lună. Dragostea care se găsește în august îți poate stimula mintea și împărtăși simțul umorului și îți poate atinge inima.

SHARE

HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea. Este mai ușor să îți manifești dragostea în această lună.

Dragostea care se găsește în august îți poate stimula mintea și împărtăși simțul umorului și îți poate atinge inima în moduri noi. 

HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

 Venus în Fecioară va continua să aibă un efect pozitiv asupra relațiilor până la jumătatea lunii septembrie.

Află cum stai cu dragostea în luna august 2024, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Berbec, energia iubirii pentru tine în luna august înseamnă să ai răbdare și să te bazezi pe ceea ce construiește cu adevărat iubirea și hrănește o relație.

Marile gesturi romantice și întâlnirile reușite pot deveni amintirile de bază ale relației tale. 

Ai grijă să te concentrezi și pe lucrurile mărunte, Berbec

 La urma urmei, tu cum te-ai simți dacă partenerul tău te-ar suna doar o dată la 2 săpămâni, să zicem, zile și nu ți-ar împărtăși niciodată întâmplările vieții sale de zi cu zi?

Luna aceasta, fă-ți un scop din a-ți îmbrățișa jumătatea mai des și mai mult timp, doar de dragul de a o face. Se știe că atingerea fizică generează legături  puternice între oameni.

Deoarece Venus guvernează bunăstarea, de ce să nu vă folosiți de energia ei pentru a vă face partenerul să se simtă și el mai bine?

Taur

Taur, uneori tot ce ai nevoie este un teaser mic pentru a ști ce urmează. Nu-ți ignora instinctele atunci când vine vorba de dragoste.

Dacă cineva tinde să facă comentarii și critici și este predispus la microagresiuni, fii cel mai bun prieten al inimii tale și pleacă.

La urma urmei, nu este nevoie de o rană fatală pentru a muri. Uneori, este nevoie doar de o mie de tăieturi mici pentru ca o persoană să sângereze fără să-și dea seama.

De asemenea, ești încurajat să te concentrezi pe vindecarea ta și să renunți la trauma care îți obstrucționează calea către iubire.

Lucrul cu un terapeut este, de asemenea, foarte recomandat, deoarece acesta are metode precise pentru a te ajuta să te înțelegi și să te vindeci.

Gemeni

Gemeni, drumul spre iubire în august este pavat cu provocări pe care le vei depăși.

Tranzitele astrologice din această lună nu sunt chiar atât de favorabile pentru tine în domeniul iubirii.

Vei avea o lună mai bună dacă te concentrezi asupra educației și carierei tale sau dacă te distrezi cu prietenii și familia ta. Calea către cunoaștere te va conduce în cele din urmă la iubire.

Rac

Rac, când totul merge în sus, dar tu vrei să mergi în jos (acesta nu este un eufemism romantic!), trebuie să ai încredere în acea voce interioară și să mergi până la capăt în chestiuni de suflet.

Îți vei găsi tribul și te vei găsi pe tine însuți atunci când ești autentici.

Unii dintre voi vor beneficia foarte mult de pe urma menținerii unui jurnal personal al gândurilor și sentimentelor.

Citește și: HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Acesta te va ajuta să observi și să îți amintești toate micile perle de înțelepciune pe care lumea ni le dezvăluie zilnic.

Dacă vrei, poți, de asemenea, să îți notezi visele și să încerci să le interpretezi simbolurile. Toate aceste lucruri se vor lega de viața ta amoroasă înainte să-ți dai seama.

Leu

Leu, ești puternic, curajos, demn și bun.

Amintește-ți acest lucru în fiecare zi din august, mai ales dacă treci printr-o suferință sufletească și vrei să te recuperezi pe tine și să lipești bucățile frânte din inima ta.

Doar pentru că o persoană te-a tratat rău, nu înseamnă că și ceilalți o vor face. 

Nu ar trebui să ignori niciodată semnalele de alarmă primite de la o persoană nouă. Nu lăsa istoria să se repete.

Acest lucru ar putea părea o provocare personală, dar există loc de triumf în august.

Dacă ai o afacere secundară creativă, dragostea poate fi muza succesului și exprimării tale. 

Fecioară

Nativ Fecioară, ești încurajat să fii, de asemenea, mai relaxat și să te gândești la întâlniri care mai de care mai inedite, mai creative (sau la primele întâlniri!).

Ești îndemnat să te conectezi la înțelepciunea generală și să o aplici în viața ta în timp ce ai încredere în vocea interioară - intuiția ta.

Dacă te îndoiești, îți va fi mai greu să o auzi. 

Ai încredere în tine. Capacitatea ta de a crește și de a te transforma îți va dezvălui noi profunzimi pe care nici nu ți-ai dat seama că le posezi.

Aplică acest lucru vieții tale amoroase și vei găsi dragostea adevărată.

Balanță

Balanță, ești exact acolo unde trebuie să fii în acest moment.

Lecțiile de iubire și speranțele tale pentru viitor se reunesc acum sub tranzitele astrologice ale lunii august. Îmbrățișează acest lucru și te vei transforma în moduri magnifice!

Pentru unii, acest lucru înseamnă să fie deschiși la noi moduri de a aborda dragostea și romantismul.

Ce zici să mergi la o întâlnire oarbă dacă nu ai fost niciodată la una? În această lună, acceptă diversitatea în viața ta când vine vorba de modul în care definești iubirea.

Te așteaptă experiențe intrigante!

Scorpion

Scorpion, tăcerea îți va aduce pace, iar pacea îți va aduce iubire. Acesta este sfatul astrelor în ceea ce privește probleme sentimentale din luna august.

Îndepărtează-te de oamenii, locurile și obiceiurile care îți aduc durere, disconfort și agonie, fie că este vorba de durere emoțională, fizică sau de altă natură.

Te afli la o răscruce importantă de drumuri chiar acum. Caută pacea, astfel încât să poți lua decizia corectă pentru tine.

Săgetător

Săgetător, multe se pot schimba în dragoste în doar o lună. Compatibilul și incompatibilul vor deveni evidente atunci când alegi ceea ce ți se pare potrivit și lași restul în seama universului.

În plus, ia aminte atunci când cineva nu-ți respectă limitele personale sau pare să facă crize de furie atunci când le stabilești.

Capricorn

Capricorn, recunoaște-ți rădăcinile și nu-ți fie niciodată rușine de ele.

Dacă cineva nu consideră că poporul și cultura ta sunt atractive, aceasta este o binecuvântare ascunsă.

Bazează-te și concentrează-te pe ceea ce te face să te simți bine și te vei cuceri atât pe tine, cât și lumea.

De aceea se spune că iubirea de sine este adevăratul început al oricărei călătorii romantice.

Citește și: HOROSCOP 3 semne zodiacale dificile și greu de abordat, cu care e aproape imposibil să te conversezi

Dacă ești un artist, ești, de asemenea, încurajat să ții un jurnal de artă. Numai lucruri frumoase se vor desfășura atunci când îmbrățișezi această cale.

Vărsător

Vărsător, energia iubirii pentru tine în august începe cu  recunoașterea unicității și frumuseții tale interioare.

Când oamenii își dau ochii peste cap când aud expresia „ești special”, amintește-ți de toate modurile unice în care te exprimi în lume, în special prin inteligența, ideile și creativitatea ta.

Aceasta este cheia ta pentru a găsi dragostea adevărată.

La urma urmei, odată ce te accepți și apreciezi, inimă și suflet (și corp), nimeni nu poate profita de nesiguranța ta în dragoste sau să ocupe spațiul din viața ta care este destinat iubirii cu adevărat excepționale.

Este un drum lung, dar el începe acum.

Pești

Pești, lasă dragostea să fie lumina ta călăuzitoare în august, astfel încât să nu te lași influențat de farmece false și de atracția fizică intensă dar superficială.

Cu Neptun retrograd în Pești, te poți menține cu picioarele pe pământ în fiecare zi.

În ciuda naturii dificile a acestui tranzit, ține-te tare și găsește pacea interioară.

Așa vei ști unde să mergi în dragoste, cu cine să te implici și de ce trebuie să te abții.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te