HOROSCOP 4 AUGUST Luna în Leu pune Scorpionii în centrul atenției. Capricornii, momente romantice

DE Florentina Enache | Actualizat: 03.08.2024 - 13:07
HOROSCOP 4 AUGUST Luna în Leu pune Scorpionii în centrul atenției. Capricornii, momente romantice - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 4 AUGUST Luna în Leu pune Scorpionii în centrul atenției. Capricornii, momente romantice - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 4 AUGUST Luna în Leu pune Scorpionii în centrul atenției. Capricornii, momente romantice.

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile și deciziile importante de la 13:00 la 14:30. După aceea, Luna se mută din Rac în Leu.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi minunată pentru a explora hobby-uri și activități creative, artistice. (La urma urmei, sunteți artizanul zodiacului, să nu uităm.) Acceptați invitațiile de a socializa și de a petrece cu alții. Activitățile distractive cu copiii vă vor încânta, alături de evenimentele sportive.

Citește și: HOROSCOP 3 AUGUST Mercur retrograd aduce întâlniri surpriză cu foști parteneri sau vechi prieteni

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Casa, familia și viața ta privată sunt pe primul loc astăzi. Cu toate acestea, aceasta este, de asemenea, o zi minunată pentru a vă distra acasă. Vă veți bucura de proiectele de redecorare și de a face orice pentru a vă face casa mai atractivă. Interacțiunile cu o rudă de sex feminin sunt importante.

Citește și: HOROSCOP 2 AUGUST Luna aduce noroc Racilor. Secretele Balanțelor, dezvăluite. Leii se izolează

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vă va face plăcere să ieșiți și să discutați cu alții. Vorbiți cu prietenii și vecinii pentru a afla ultimele noutăți despre evenimente. De fapt, o conversație cu cineva ar putea fi semnificativă. Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru a învăța sau a studia.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fluxul de numerar, câștigurile și achizițiile sunt importante pentru dumneavoastră astăzi. Respectă-ți ideile de a face bani. Cu toate acestea, puteți cumpăra ceva drăguț pentru dumneavoastră sau pentru o persoană iubită, dacă asta doriți să faceți. A oferi cadouri este distractiv.

Leu (23 iulie-22 august)

Astăzi este vorba despre tine, dragă Leu, pentru că Soarele, Luna, Mercur și Venus sunt toate în semnul tău. Acesta este motivul pentru care vei atrage oameni și situații favorabile. (Trebuie să recunoaștem că s-ar putea să fii mai agitat decât de obicei.) Bucură-te de ziua ta!

Citește și: HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Indiferent de ceea ce se întâmplă în acest weekend, îți dorești puțină intimitate și izolare. Vrei să iei lucrurile ușor și vrei o șansă de a-ți trage sufletul. Acest lucru este benefic. Respectă-ți nevoile și dă-ți o șansă să te aduni înainte de a porni la drum.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Interacțiunile cu prietenii sunt importante pentru tine astăzi. (Nu e de mirare. La urma urmei, ești semnul cel mai sociabil din zodiac.) Bucură-te să ieși cu oameni tineri astăzi, precum și cu persoane creative, talentate. Dacă împărtășești cuiva speranțele și visele tale pentru viitor, opinia lor s-ar putea să te ajute.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Oamenii cu siguranță te observă astăzi pentru că ești în centrul atenției!

De asemenea, îți poți rezolva toate problemele azi. Este ziua în care te mobilizezi și începi proiecte noi. 

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Astăzi ai chef de călătorii. Dar dacă nu poți călători, atunci explorează-ți propriul oraș. Mergeți într-un loc nou. Faceți cunoștință cu oameni noi. Fă ceva diferit, pentru că ai nevoie de o schimbare de peisaj și de o nouă aventură.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Aceasta este o zi plină de momente romantice pentru cupluri. Cu toate acestea, mulți dintre voi vor fi, de asemenea, preocupați de chestiuni financiare astăzi și de probleme legate de proprietatea comună, impozite, datorii și moșteniri. Trebuie să îți rezolvi problemele pentru a te relaxa.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi ați putea fi mai implicat cu prietenii apropiați, partenerii sau foștii parteneri. Este o zi bună pentru a socializa; cu toate acestea, foarte probabil, va trebui să faceți unele compromisuri și să fiți tolerant cu ceilalți. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aveți multe opțiuni astăzi. Puteți socializa și discuta cu alții. Puteți să vă distrați acasă. Și cu siguranță puteți lucra și fi productivi! (Fără îndoială.) Cu toate acestea, după ce treaba este gata, oferă-ți o recompensă plăcută!

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te