HOROSCOP 2 AUGUST Luna aduce noroc Racilor. Secretele Balanțelor, dezvăluite. Leii se izolează

DE Florentina Enache | Actualizat: 01.08.2024 - 12:55
HOROSCOP 2 AUGUST Luna aduce noroc Racilor. Secretele Balanțelor, dezvăluite. Leii se izolează - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 2 AUGUST Luna aduce noroc Racilor. Secretele Balanțelor, dezvăluite. Leii se izolează - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 2 AUGUST Luna aduce noroc Racilor. Secretele Balanțelor, dezvăluite. Leii se izolează.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Rac.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Casa, familia și viața voastră privată sunt principalul vostru obiectiv astăzi. Mulți dintre voi vor avea de-a face cu un părinte mai mult decât de obicei. Indiferent de ceea ce se întâmplă, veți dori să vă relaxați acasă, într-un mediu familiar. Este o perioadă în care s-ar putea să vă distrați.

Citește și: HOROSCOP 1 AUGUST Luna în Rac aduce noroc în dragoste Berbecilor. Săgetătorii, planuri de vacanță

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Căutați pe cineva cu care să vorbiți astăzi pentru că aveți nevoia să vă exprimați ideile cuiva. Găsiți pe cineva care este dispus să vă asculte cu interes și să empatizeze cu voi. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai bine. Nu pierdeți timpul vorbind cu persoane care nu sunt interesate de voi.

Citește și: HOROSCOP 30 IULIE Taurii iau o decizie radicală. Vărsătorii au parte de o vizită neașteptată

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Probabil că vă preocupă banii sau finanțele. Poate vă gândiți să cumpărați ceva? Acest lucru ar putea fi din cauza faptului că e ușor să te identifici cu posesiunile tale. De fapt, s-ar putea să ai un atașament puternic față de un anumit lucru. Astăzi s-ar putea să trebuiască să vă apărați ideile în fața cuiva.

Citește și: HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna este în semnul tău, ceea ce te face să vezi lucrurile subiectiv. De asemenea, vă accentuează sentimentele, ceea ce vă face să doriți să îi căutați pe ceilalți pentru a interacționa cu ei. Vestea bună este că atunci când luna este în semnul tău (timp de două zile în fiecare lună) vei deveni mai norocos.

Leu (23 iulie-22 august)

S-ar putea să fiți interesat de viața spirituală. De asemenea, s-ar putea să vrei să te ascunzi de ceilalți și să cauți izolare (cu mâncare și băutură bună). Nu ești antisocial. Doar ai nevoie de o pauză. Ai avut un program încărcat în ultimul timp.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Relațiile cu prietenii sau grupurile sunt importante pentru dumneavoastră astăzi. Aveți nevoie să simțiți că aveți o conexiune cu cineva. Unii dintre voi s-ar putea să se simtă, de asemenea, protectori față de un prieten. S-ar putea să vă simțiți geloși dacă acest prieten acordă atenție altcuiva.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Din anumite motive, unele dintre detaliile personale ale vieții tale sau un secret de-al tău ar putea fi expuse public. (Știți cine sunteți.) Fiți conștienți de acest lucru în cazul în care trebuie să remediați efectele acestui lucru. Alții s-ar putea gândi mai mult la direcția vieții lor astăzi. Vă îndreptați încotro vreți să mergeți?

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Astăzi îți dorești o schimbare de peisaj. Cu siguranță doriți să scăpați de rutina zilnică și să plecați undeva sau să faceți ceva diferit, astfel încât să vă bucurați de o nouă aventură. Explorează-ți cartierul sau orașul. Călătorește dacă poți!

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

În ciuda fascinației tale pentru călătorii în această perioadă, astăzi nu poți evita să te ocupi de proprietăți comune, impozite, datorii, moșteniri și tot ceea ce este deținut în comun. S-ar putea să te simți deosebit de posesiv în legătură cu ceva. Ai putea chiar să invidiezi ceva ce are altcineva.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Astăzi vă veți îndrepta atenția către relațiile cu cei apropiați. Astăzi ar putea avea loc o confruntare sau ai putea avea o discuție importantă. Păzește-te de reacțiile pripite, deoarece acestea nu vor ajuta la nimic. În mod ideal, ar trebui să fii tolerant și cooperant.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

S-ar putea ca astăzi să trebuiască să lucrați în folosul altcuiva în loc să lucrați în folosul dumneavoastră. Acest lucru nu înseamnă că ești dezavantajat. Pur și simplu îți îndeplinești o datorie sau faci o favoare cuiva. Ajută-i pe ceilalți astăzi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aceasta este o zi distractivă și plină de iubire! Trebuie să fii tu însuți acum și să faci ceea ce vrei să faci. Romantismul este binecuvântat. Bucură-te de socializarea cu ceilalți. Activitățile distractive cu copiii, artele și evenimentele sportive vor fi alegeri excelente pentru tine!

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te