HOROSCOP 3 AUGUST Mercur retrograd aduce întâlniri surpriză cu foști parteneri sau vechi prieteni

DE Florentina Enache | Actualizat: 02.08.2024 - 14:09
HOROSCOP 3 AUGUST Mercur retrograd aduce întâlniri surpriză cu foști iubiți sau vechi prieteni - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 3 AUGUST Mercur retrograd aduce întâlniri surpriză cu foști iubiți sau vechi prieteni - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 3 AUGUST Mercur retrograd aduce întâlniri surpriză cu foști parteneri sau vechi prieteni.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Rac.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Această lună este un moment prost pentru a cumpăra calculatoare, mașini și telefoane mobile, deoarece Mercur este retrograd. Acesta este și motivul pentru care întârzierile și greșelile stupide te vor bântui la serviciu. Un aparat electrocasnic s-ar putea defecta.

Citește și: HOROSCOP 2 AUGUST Luna aduce noroc Racilor. Secretele Balanțelor, dezvăluite. Leii se izolează

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Se reaprind vechi flăcări din viața ta romantică, iar acest lucru va continua în următoarea lună. Acest lucru va fi interesant pentru unii dintre voi - și rău pentru alții, în funcție de trecutul vostru. Pentru unii dintre voi, copiii care n-au mai comunicat cu voi de mult timp vă vor căuta.

Citește și: HOROSCOP 1 AUGUST Luna în Rac aduce noroc în dragoste Berbecilor. Săgetătorii, planuri de vacanță

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Guvernatorul tău Mercur este retrograd în această lună, motiv pentru care este momentul pentru reuniunile de familie. Chiar dacă nu aveți o reuniune de familie oficială, vă puteți aștepta să primiți vești de la membrii familiei cu care nu ați mai ținut legătura. Trebuie să faci cumpărături, pentru că s-ar putea să ai parte de o vizită neașteptată.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Vă așteaptă o lună un pic dificilă pentru că Mercur este retrograd și acest lucru ar putea să vă creeze probleme legate de mașină: cauciucuri dezumflate, probleme la motor - orice. De asemenea, vă puteți aștepta la discuții care vor crea confuzie în această lună.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Leu (23 iulie-22 august)

În această lună, tranzacțiile financiare vor fi întârziate, din cauza lui Mercur retrograd.

Această lună este un moment prost pentru a cumpăra mașini, calculatoare și telefoane mobile.

Citește și: HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Duminică, Mercur va intra în mișcare retrogradă în semnul tău și va rămâne astfel pentru tot restul lunii, motiv pentru care dai peste foști parteneri și vechi prieteni din trecut. Acest lucru va continua în următoarele câteva săptămâni. Aceasta ar putea fi o oportunitate excelentă pentru a lămuri anumite lucruri.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Deoarece Mercur va fi retrograd pentru restul acestei luni, veți avea o oportunitate excelentă de a face cercetări de orice fel, deoarece vă va fi ușor să vă gândiți la trecut. Acesta este un bonus pentru tine! Desigur, poate crea și confuzie și poate tensiona relațiile cu ceilalți.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Veți auzi de prieteni și membri ai grupurilor din trecutul dumneavoastră în această lună, deoarece Mercur retrograd are loc în Casa prieteniei zodiei dumneavoastră. Așteaptă-te să auzi de la oameni cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Pentru întreaga lună, Mercur va fi retrograd în vârful diagramei tale, ceea ce este un semnal că vei auzi de la șefi, părinți și figuri de autoritate din trecutul tău. Acest lucru ar putea fi plăcut - sau nu. Fiți conștienți că aceasta este o probabilitate și pregătiți-vă pentru aceste întâlniri surpriză.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Planurile de călătorie ar putea fi amânate, anulate sau schimbate radical în această lună din cauza lui Mercur retrograd. De asemenea, programările și întâlnirile legate de învățământul superior, medicină și drept ar putea fi amânate sau chiar anulate. Asigurați-vă că sunteți la curent cu ultimele detalii. 

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Această lună va fi o provocare deoarece Mercur retrograd va declanșa întârzieri și probleme legate de locul dumneavoastră de muncă. Comunicațiile confuze, livrările întârziate, defecțiunile echipamentelor și problemele informatice vor apărea de-a lungul lunii. Partea bună - va fi ușor să finalizați vechile afaceri.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Probabil că vă vor căuta foști parteneri și prieteni vechi din trecut în această lună.

Ar fi bine să aveți grijă la cum arătați când ieșiți în oraș. Așteptați-vă la unele întâlniri surpriză.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te