HOROSCOP 12 IULIE Luna în Balanță aduce idile pentru zodii. Taurii primesc o invitație neașteptată

DE Florentina Enache | Actualizat: 12.07.2024 - 11:49
HOROSCOP 12 IULIE Luna în Balanță naște idile pentru zodii. Taurii primesc o invitație neașteptată - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 12 IULIE Luna în Balanță naște idile pentru zodii. Taurii primesc o invitație neașteptată - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 12 IULIE Luna în Balanță naște idile pentru zodii. Taurii primesc o invitație neașteptată

SHARE

Alertă lunară: evitați cumpărăturile sau deciziile importante de la 16:30 la 17:30. După aceea, Luna se mută din Fecioară în Balanță.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 15 iulie - 21 iulie 2024: Pasiune, creativitate, conflicte rezolvate și romantism

Citește și: HOROSCOP 13 IULIE Luna în Balanță duce la conflicte cu cei apropiați. Berbecii, noroc în dragoste

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi minunată, una de socializare pentru dumneavoastră, deoarece este un moment excelent pentru a discuta cu alții. Bucurați-vă de ieșiri, evenimente sportive și activități distractive cu copiii. Întâlniți-vă cu prietenii la o cafea sau luați prânzul sau cina împreună. Este o seară minunată pentru întâlniri! Așteptați-vă la o surpriză la serviciu.

Citește și: HOROSCOP 11 IULIE Luna în Fecioară dezvăluie informații valoroase. Berbecii primesc un sfat prețios

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Sunteți plin de energie cu Marte în semnul dumneavoastră; în plus, aveți un program încărcat. Flirturile surpriză s-ar putea să vă prindă nepregătiți. De asemenea, ați putea primi o invitație neașteptată. Între timp, aceasta este ziua perfectă pentru a vă distra acasă. De asemenea, îți va face plăcere să redecorezi sau să discuți planuri imobiliare.

Citește și: HOROSCOP 10 IULIE Luna în Fecioară aduce discuții importante. Secretele Săgetătorilor, dezvăluite

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi vă veți înțelege bine cu frații și rudele. S-ar putea naște o idilă cu cineva din grupul tău de cunoștințe. Între timp, aprovizionați frigiderul pentru că ceva imprevizibil ar putea avea un impact asupra casei și familiei astăzi. S-ar putea să organizați o petrecere spontană.

Citește și: HOROSCOP complet săptămâna 8-14 iulie: Află ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Rac (21 iunie-22 iulie)

Rutina dumneavoastră zilnică se va schimba din anumite motive. V-ar putea contacta persoane la care nu vă așteptați. S-ar putea să faceți o scurtă călătorie pe care nu ați plănuit-o. Veți cunoaște persoane noi care vă vor inspira. Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru chestiuni financiare, deoarece circumstanțele vă vor avantaja.

Citește și: HOROSCOP 9 IULIE Luna în Leu aduce energie pozitivă. Săgetătorii și Balanțele, planuri de călătorie

Leu (23 iulie-22 august)

Astăzi frumoasa Venus se află în semnul tău dansând cu idealistul Neptun, ceea ce reprezintă formula clasică pentru dragoste și romantism. Bucurați-vă de întâlnirile cu ceilalți. Noi relații de dragoste vor începe pentru unii dintre voi. Între timp, șefii, părinții și figurile de autoritate v-ar putea surprinde, mai ales din punct de vedere financiar.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Astăzi Luna se află în semnul tău, ceea ce îți amplifică emoțiile. Un flirt surpriză cu cineva „diferit" ar putea fi incitant. Ați putea întâlni pe cineva dintr-o altă cultură sau v-ați putea decide brusc să călătoriți. Între timp, aventurile tale amoroase sunt desprinse parcă din filme.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Aceasta este o zi minunată pentru a te relaxa și a te bucura de compania prietenilor, plus a grupurilor și organizațiilor. Oamenii vă admiră acum, ceea ce înseamnă că veți străluci în ochii celorlalți. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai bune nopți de întâlnire ale anului! Bucurați-vă de momentele bune.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Faceți o impresie minunată asupra părințiilor și a șefilor. Cu toate acestea, impresia pe care o creați este atât de atrăgătoare, încât unii dintre voi vor începe o idilă cu un șef sau o figură de autoritate. Cunoașterea unei persoane noi v-ar putea surprinde.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Sunteți călătorul zodiacului și astăzi este ziua perfectă pentru a călători și a cunoaște oameni noi din medii diferite. De fapt, ai putea începe o poveste de dragoste cu cineva dintr-o altă cultură. Călătoriile sunt alegerea perfectă astăzi. Între timp, un părinte sau un șef v-ar putea surprinde.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Planurile de călătorie s-ar putea schimba astăzi. De asemenea, ați putea întâlni pe cineva interesant. Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru negocieri financiare, în special discuții despre cum să împărțiți ceva precum o moștenire, pentru că veți ieși câștigător! 

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Bucurați-vă de discuțiile cu partenerii și prietenii apropiați astăzi. Un flirt subtil ți-ar putea face ziua mai frumoasă. Aceasta este ziua perfectă pentru a socializa cu alții; cu toate acestea, verificați de două ori detaliile bancare. Ar putea apărea o surpriză legată de taxe, datorii și proprietăți comune.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Aceasta este o zi minunată pentru întâlniri! Fă-ți timp să socializezi. Evenimentele sportive, ieșirile, artele, activitățile distractive cu copiii și ieșirile cu prietenii vor fi alegeri excelente pentru tine. Toată lumea va iubi entuziasmul tău.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te