Tragediile din viața Doinei Spătaru: fiica și soțul mor în același fel. Refuză să mai urce pe scenă

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.05.2023 - 18:21
Tragediile din viața Doinei Spătaru - Foto: Arhiva
Doina Spătaru - Foto: TVR / Youtube
Doina Spătaru - Foto: TVR / Youtube

Doina Spătaru, una din cele mai iubite și încercate artiste din România a anunțat că nu va mai urca niciodată pe scenă. Doina Spătaru a trecut prin tragedii cumplite, pierzându-și fiica și soțul în același mod.

SHARE

Doina Spătaru a trecut prin două momente teribile în viață, dar a reușit să treacă peste ele, ea continuând să cânte în trupa condusă de prietenul său Petre Geambașu. Soțul ei s-a sinucis în urmă cu peste trei decenii, iar fiica Mălina Olinescu și-a luat viața în același mod în decembrie 2011. La indigo, în ambele cazuri există suspiciunea că ar fi putu fi vorba de accidente.

După o perioadă de doliu, Doina Spătaru a urcat, din nou pe scenă, până la izbucnirea pandemiei de COVID:

Doina Spătaru spune, azi, că nu va mai cânyta indiferent de ce oferte sau de cine îi va cere să facă acest lucru. 

„Duc o viață obișnuită în fiecare zi, nimic deosebit”

Ea este hotărâtă să nu mai revină asupra ideii de a nu mai cânta.

„N-am mai cântat de când mi-am anunțat retragerea. Nu mă mai răzgândesc. De mulți ani voiam să mă retrag, mă bătea gândul, dar colegii mei de trupă mi-au zis că nu-i momentul. Și așa am mai continuat până în 2019. În 2020, odată cu pandemia, am zis stop. Ei n-au mai insistat”, a mărturisit Doina Spătaru pentru cancan.ro

„Duc o viață obișnuită în fiecare zi, nimic deosebit. Dorul de scenă va rămâne, este și va fi. Dar iau lucrurile așa cum ar trebui să le iau, cu luciditate. Conștientizez tot ce înseamnă asta și merg mai departe. Îmi doresc doar sănătate și liniște. La vârsta pe care o am sunt bine, fără a avea vreo problemă deosebită, care să mă îngrijoreze. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a completat Doina Spătaru.

A trecut prin tragedii cumpite

Fata Doinei Spătaru a fost artista Mălina Olinescu. Mălina Olinescu a murit la vârsta de 37 de ani. S-a sinucis, aruncându-se de la etajul șase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din București. Artista suferea din dragoste și ar fi recurs la acest gest la scurt timp după ce s-a certat cu iubitul său, mai tânăr cu 12 ani decât ea.
Cântăreața a făcut o depresie extrem de puternică, cu doi ani în urmă, după ce soțul ei,

Mălina îl cunoscuse pe Sebastian Gabriel, un bărbat cu 12 ani mai tânăr, care s-a mutat la ea.

După un an de relație, cei doi ar fi hotărât chiar să se căsătorească și au decis să-și renoveze complet apartamentul. Universul Malinei s-a prăbușit însă când artista s-a certat cu Sebi, iubitul ei. Reacția sa a fost violenta și neașteptată: nu a mai răspuns nimănui la telefon, a aruncat pe scara blocului toate hainele iubitului ei. Peste câteva ore se va arunca de pe balcon.

Prietenul Mălinei, Călin Geambașu, spune că Mălina nu a murit, ci a alunecat și a căzut de la etaj. Ea a acuzat-o pe Doina Spătaru că a ascuns certificatul de la IML care ar fi contrazis varainta sinuciderii. 

Citește și: Iubirile care au doborât-o pe Mălina. S-a sinucis înainte de căsătorie

Mălina Olinescu a murit în 2011. Tatăl său a murit în condiții asemănătoare, în 1981, și încă nelămurite pe deplin.

Sinucidere sau accident?

Unii au spus că Boris Olinescu a căzut de la etaj când se afla în casa lui Dumitru Furdui, prietenul lui, la o petrecere. Ar fi vrut să treacă balconul în partea cealaltă şi ar fi alunecat. Alți amici ai lui Boris spun că acesta s-ar fi sinucis aruncându-se de la etaj.

Sida Spătaru crede în varianta accidentului: „Era în balcon, s-a suit pe un scaun să ia ceva, dar era ud pe jos, pentru că plouase. A alunecat şi a căzut, a fost un accident", povesteşte Sida Spătaru, fosta soţie a lui Dan Spătaru şi mătuşă prin alianţă a Mălinei Olinescu. Dan Spătaru şi Doina Spătaru au fost verişori.

Adrian Romcescu, care a colaborat mulţi ani cu Mălina Olinescu, îşi aminteşte că cele două decese au fost similare: „Tatăl ei - şi aici parcă istoria se repetă - a murit în aceleaşi condiţii. Pare-mi-se în acelaşi loc sau de undeva pe aproape. E foarte tragic că istoria s-a repetat", a declarat Romcescu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te