Derapajul lui George Buhnici: „Mai dați pe la sală, fetelor!” Cum spune că arată soția sa

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 18.07.2022 - 11:17
George Buhnici și soția sa, Lorena, la Neversea/Foto: Facebook

Prezent la festivalul Neversea, fostul realizator Pro TV, George Buhnici, a vorbit despre aspectul fizic al tinerelor prezente pe litoral, criticând silueta celor care nu sunt în formă și recomandându-le să meargă la sala de fitness.

SHARE

Entuziasmat de atmosfera de la mare, a făcut și o glumă nereușită cu intenția de a-și complimenta soția, o paralelă între ea și doamnele cu imperfecțiuni zărite pe nisip.

George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, în prezent vlogger de tehnologie, a fost surprins într-o ipostază în care publicul său rar l-a văzut. Jovial și pus pe glume, jurnalistul a oferit un interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, la mare, unde a luat parte la festivalul Neversea, desfășurat în perioada 7 - 10 iulie.

Citește și: VIDEO Cum arată dronele viitorului, concepute să ajute SUA să învingă China în „războiul mileniului”

„Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în fața pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, și să ne bucurăm că nu suntem acolo și suntem aici și să ascultăm muzică bună”, a declarat el.

Ceea ce a inflamat Internetul a fost, însă, părerea sa despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor și care s-au afișat în costum de baie „cu celulită și vergeturi”. Susținător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine și am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a continuat acesta.

El și-a argumentat opinia astfel: „Dacă vii la mare și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva în afară de decolteu”.

Reacția Lorenei, soția jurnalistului

Soția sa Lorena, cu care are o fată, a fost de față când George Buhnici a dat interviul. După ce a fost critic la adresa femeilor care nu pun accentul pe înfățișare așa cum el și-ar dori, acesta a făcut o paralelă între acestea și soția sa.

„Eu ma norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena.

„Auzi, dacă îți spun vârsta adevărată, o să înțelegi că e minoră”, a insistat jurnalistul.

Citește și: Spionii ruși și-au intensificat activitatea în Europa de Est. Caută ruta armelor spre Ucraina

Internauții s-a declarat consternați, pe rețelele sociale, de afirmațiile făcute de George Buhnici, în special în ceea ce privește silueta femeilor. Nici compararea soției cu o minoră nu a fost uitată.

„Aloo, domnule Buhnici. Celulita se face si din alte cauze, chiar daca faci miscare sau ai un regim! Încetați cu astfel de şabloane! Eu am fost mereu slabă, mereu am făcut mișcare și am ținut și regimuri, o viață destul de chinuită, și tot am avut celulită, din cauza unor pastile care provocau retenția de apă, celulita mi-a apărut peste noapte, mișcare făceam zi de zi, nu consumam zahăr, carne etc. Încetați să criticați! Dacă fetele au celulită, ce, acum nu se mai poate ieși din casă sau cum? Așa i-ați spune și fetei dumneavoastră? Vorba multă sărăcia omului! Acum știu de ce nu v-am plăcut niciodată ca om!”, a comentat om utilizatoare de Facebook.

„Să-i spună cineva lui domnu' că femeile nu există ca să facă el comentarii după cum are chef și s-o lauzi pe nevastă-ta că arată a minoră... barbatul ăsta e tot ce-i în neregulă cu societatea asta. Mai are și o fată... trist”, a scris un altul.

George Buhnici nu este la prima glumă de acest gen. În 2020, el scria pe Instagram: „Am corupt această minoră. Mă declar pierdut”, în descrierea unei imagini cu el și soția sa, Lorena. Și atunci gluma a fost considerată una deplasată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te