De ce nu s-a vaccinat Adriana Bahmuțeanu: „Campania pro-vaccinare nu m-a convins”. Ea refuză masca

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 20.10.2021 - 12:58
De ce nu s-a vaccinat Adriana Bahmuțeanu: „Campania pro-vaccinare nu m-a convins”. Ea refuză masca. / Foto: playtech.ro

Adriana Bahmuțeanu susține că nu este o anti-vaccinistă și nu a fost niciodată, însă spune că, până acum, campania pro-vaccinare nu a convins-o și că nu poate accepta să i se impună să se vaccineze. Ea refuză să poarte masca, pentru că pretinde că nu respiră bine.

SHARE

”Eu nu sunt împotriva vaccinului, chiar deloc. Cred că fiecare are dreptul să aleagă ce vrea să facă cu corpul lui, dacă să se vaccineze sau nu, și să i se respecte dreptul ăsta.

Repet, eu nu sunt anti-vaccinistă. Copiilor mei le-am făcut schema completă de vaccinuri (care se fac în copilărie, n.r.), eu însămi am militat pentru vaccinul anti-HPV.

Cred că vaccinul poate salva vieți. Pe de altă parte, vreau să mă convingă guvernul și autoritățile că acest vaccin este unul bun și sigur. Până acum, campania pro-vaccinare nu m-a convins ci m-a făcut să-mi pun și mai multe întrebări”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan îl îngenunchează pe Reghe: „Nu avem nimic de împărțit. Pleacă cu salariul”

Întrebată dacă s-a vaccinat sau nu, Adriana Bahmuțeanu a preferat să nu răspundă, spunând că nu vrea să-și facă publică fișa medicală și că aceasta este o problemă intimă și personală. Pe de altă parte, însă, ea spune că oamenii nevaccinați nu trebuie să fie considerați inferiori de către cei vaccinați și nici viceversa. 

”Nu o să spun public dacă m-am vaccinat sau nu. Este problema mea și e o chestie mult prea personală ce scrie în fișa mea medicală. Nu despre asta este vorba. Nu este ăsta un motiv de laudă pentru mine și nici unul de ură din partea celorlalți.

Iar dacă aș fi vaccinată, de ce ar reprezenta asta un exemplu bun sau, dimpotrivă, unul rău?

Cred însă că problema asta, a vaccinării, împarte societatea în două, iar eu, personal, nu pot să accept lucrul ăsta. Eu sunt împotriva restricțiilor făcute fără cap. Ce scrie în Constituție? Că statul trebuie să asigure tuturor cetățenilor accesul la sănătate! Ați auzit de Convenția de la Oviedo? Acolo se arată că nu se pot face experimente pe oameni!”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ileana Badiu, despre complicațiile COVID: „Te sleiește de puteri. Mi-a atacat ficatul”

Adriana Bahmuțeanu refuză să poarte mască 

Adriana Bahmuțeanu a vorbit și despre incidentul care a avut loc într-un magazin din Capitală, acolo unde a fost la un pas să fie evacuată pentru că nu purta mască.

”Eu chiar am o problemă medicală și nu pot să port masca. Nu pot să respir bine nici fără mască. Eram programată încă dinainte de pandemie să-mi scot polipii, însă a venit lockdown-ul, apoi a făcut medicul COVID și tot așa. Nu am fost considerată o urgență, așa că a trebuit să tot amân intervenția”, a explicat Adriana Bahmuțeanu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te