Ozana Barabancea s-a infectat cu coronavirusul despre care spunea că nu există

DE Bianca Iosef | Actualizat: 19.06.2020 - 14:24
Ozana Barabancea. Foro pagina personală Facebook

Cântăreața Ozana Barabancea s-a infectat cu coronavirus, deși de la începutul pandemiei a susținut de mai multe ori că virusul nu ar exista, fiind o fraudă mondială.

SHARE

Ozana Barabancea, solista de jazz cunoscută mai ales din emisiuni de divertisment tv, a fost confirmată cu noul corona virus și a fost internată la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, conform unor surse medicale.

Potrivit primelor informații, cântăreața ar fi luat virusul de la Marcel Pavel, concurent în cadrul emisiunii pe care vedeta o jurizează.

Echipa responsabilă de realizarea show-ului TV s-a reunit cu mai puțin de două săptămâni înainte ca Marcel Pavel să fie diagnosticat. Toți membrii prezenți la filmări au fost testați pentru Covid-19.

Până să se infecteze cu coronavirus, Ozana Barabancea a fost una dintre persoanele publice cele mai vehemente în a susține că Sars-Cov-2 nu există, iar pandemia actuală ar fi doar o „uriașă fraudă”. 

 Cântăreața a distribuit un text care ia în derâdere nu doar virusul, dar și industria pharma.

„Covid există! L-am văzut între orele 15-16:00, ieri. [...] Vaccinarea Big Pharma este cea mai mișto chestie posibilă si ne apară de boli”, sunt doar două pasaje din postarea publicată pe 31 mai.

Textul nu se oprește aici și atacă președinții altor țări și nu numai

„Toți multi miliardarii lumii, toți președinții țărilor, toți bliderbergii si toți presedintii de corporații ne vor binele!”.

Nici corporația Monsanto nu a scăpat de ironiile preluate de către Ozana Barabancea.

„Nu bagă, băi, organisme modificate genetic și Euri, ei pun doar minerale, vitamine, nutrienți, numai chestii bune ne bagă în mâncare!”.

Textul îi sfătuiește pe cititori să „privească în curtea noastră”.

„Domnul Iohannis, domnu Orban, domnul Vela, domnul Arafat, Rafila, Strainu (corect Streinu - n.r.), tot guvernul, zi si noapte se ocupă și se preocupă doar de binele nostru”, a continuat postarea.

Postarea s-a încheiat facândui pe cititori „nerecunoscători”.

Vedeta a distribuit și o știre conform căreia „pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul”, dar și un poem al unui arhiepiscop care critica faptul că oamenii nu au putut lua parte la Liturghii.

Arhiepiscopul îi numește pe cei de la conducerea actuală „cezari”și „tâlhari” și le spune că vor fi „în focul Gheenei aruncați”.

O ală postare a Ozanei Barabancea critică sistemul român de sănătate printr-o serie de întrebări.

„A stat vreodată în spital până acum un «pozitiv» de orice, asimptomatic? [...] A mai fost necesar vreodată până acum să nu externezi pacientul care a avut viroză sau gripă decât dacă are două teste negative consecutive? [...] Aveți idee câți purtători de tot felul de viruși, asimptomatici, sunt printre noi?”, au fost doar câteva fraze din textului distribuit, care venea însoțit de o poză a președintelui României, Klaus Iohannis.

Textul distribuit de cântăreață aparține medicului ieșean Răzvan Constantinescu, membru ALDE, o altă persoană vehementă în a susține că coronavirusul e o fraudă.

Citește și Doctorului Constantinescu i se poate împlini dorința de a se infecta: e în izolare la domiciliu

Interesant este faptul că deși a fost confirmată joi cu coronavirus, Ozana Barabancea nu a încetat să susțină că totul este o minciună.

Ultima postare de acest gen a fost făcuă chiar în ziua în care a fost internată în spital.

Ozana Barabancea a distribuit o știre cu titlul „Călin Georgescu: Pandemia de Covid-19 este o fraudă uriașă!”.

Cântăreața nu este singura persoană care a negat existența coronavirusului și care ulterior s-a infectat cu Sars-COV-2.

Cazul cel mai șocant este cel al unui șofer de tir, Marian Giurea, care a murit de coronavirus la câteva zile după ce a făcut o postare pe Facebook prin care întreba dacă „a văzut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona”.

Pe teritoruil României au fost confirmate vineri 320 de noi cazuri de persoane infectat cu coronavirus, astfel încît numărul total al românilor infectați a depășit 23.000 de persoane.

Până la acest moment 16.555 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te