Ce accesorii alegi pentru vara aceasta: ochelarii și rucsacul care te individualizează

DE Newsweek | Actualizat: 12.05.2022 - 19:21

Zilele sunt tot mai lungi și mai luminoase, tocmai bune pentru a sta cât mai mult în aer liber. De aceea, ai nevoie să îți ferești privirile de lumina arzătoare și de un loc unde să îți „ascunzi” lucrurile necesare pentru plimbări lungi sau când stai departe de casă.

SHARE

La Fashion Days ai unde împacheta toate lucrurile care îți vor trebui peste zi. Alegerile sunt variate. Poți opta pentru un rucsac de damă  elegant „office” din piele cu fermoar și buzunar. Dacă stai mai mult la birou ți s-ar potrivi un rucsac din piele cu aspect texturat.

Sau poți încerca ceva „casual” pe diferite culori în cazul în care ieși cu prietenii la terasă sau ai de făcut diverse comisioane. Găsești un rucsac foarte practic cu buzunar exterior pe diverse culori, dar și cu o varietate de imprimeuri.

Pentru că sunt practice și prietene cu natura, poți alege un rucsac ecologic din zecile de modele de la fashiondays.ro. Poți alege un rucsac din piele ecologică cu detalii brodate, cu garnituri matlasate sau cu monogramă ștanțată și logo scos în relief.

Dacă nu vrei să ieși în evidență, îți recomandăm un rucsac pliabil din piele, care, cum te-am obișnuit, vine în nenumărate culori. Este imposibil să nu găsești o nuanță care să nu se armonizeze stilului tău. Dacă îți place să asortezi mai multe outfituri sau dacă ai nevoie de mai multe locuri unde să poți „ascunde” o mini trusă de machiaj sau chiar telefonul mobil cu mini-căștile din dotare, te poți îndrepta spre un rucsac cu buzunare exterioare. Pentru că, în acest caz, vorbim un rucsac cu trei buzunare dispuse șic pe partea exterioară.

Evident, din rucsac nu pot lipsi ochelarii de soare. Și tot la Fashion Days poți alege ce ți se potrivește.

Ai ochelari de soare cu ramă metalică sau, mai îndrăzneț, poți încerca modelul „aviator”. La modă sunt ochelarii cu logo ca și cei cu aspect în degrade, rotunjiți ori cu lentile ovale.

Poți încerca ceva mai îndrăzneț pentru vara care se anunță: ochelari de soare cat-eye cu lentile în degrade sau ochelari cu shield și logo aferent. Poate părea retro, dar sunt mereu la modă: ochelarii cu rame pătrate sau cei rotunzi cu rame extrem de subțiri a la John Lennon. O gamă variată de ochelari sunt cei polarizați în diverse forme și cu rame convenționale sau clasice.

Gama este extrem de diversificată. Dacă nu găsești un model care ți se potrivește, probabil că nu s-a inventat.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.