Băutura care te ajută să slăbești mâncând. Cum te scapă de kilogramele și toxinele în exces?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 08.06.2024 - 16:36
Băutura care te ajută să slăbești mâncând. Cum te scapă de kilogramele și toxinele în exces? - Foto: Profiemdia Images ( imagine cu caracter ilustrativ )

Băutura care te ajută să slăbești mâncând. Cum te scapă de kilogramele și toxinele în exces? Iată de ce nu este atât de cunoscută cum este ceaiul verde.

SHARE

Băutura care te ajută să slăbești mâncând. Cum te scapă de kilogramele și toxinele în exces? Iată de ce nu este atât de cunoscută cum este ceaiul verde. 

Citește și: Fructul de sezon care te ajută să slăbești și să scapi de insomnii. Are 34 calorii/100 grame

Băutura care te ajută să slăbești mâncând 

Vara a venit pe repede înainte, iar mulți dintre noi nu am reușit să ajungem la greutatea dorită. Astfel, pentru a vă veni în sprijin am găsit mai mulți ”aliați” care ajută la pierderea grăsimilor și a toxinelor. Este vorba despre ceaiul alb, un ceai mai puțin cunoscut de români.

Citește și: Ai cumpărat banane de la supermarket? Trucurile prin care le poți mânca și după 7 zile

Chiar dacă popularitatea ceaiului alb nu este atât de mare precum cea a frățiorului verde, trebuie să știi că are beneficii uluitoare pentru sănătatea ta și te ajută să-ți rezolvi anumite probleme, cum ar fi kilogramele în plus sau toxinele în exces.

Ceaiul alb este obținut din planta Camellia sinensis, la fel că ceaiul verde și ceaiul negru. Însă, spre deosebire de ultimele două tipuri, ceaiul alb are un avantaj major: este obținut din mugurii proaspeți și frunzele tinere ale plantei și este fermentat foarte puțin, astfel că își păstrează mai bine savoarea și proprietățile.

Dacă nu ești mare fană a cofeinei, ceaiul alb este exact ceea ce îți trebuie, deoarece o ceașca de ceai conține doar 15 mg de cofeina. Prin comparație, o ceașca de ceai verde are aproximativ 25 mg cofeina, în timp ce o ceașca de ceai negru are cam 40 mg cofeina.

Ceaiul alb te poate ajuta să slăbești mâncând ce îți place, însă în limite. Nu trebuie să exagerezi cu cantitățile, pentru că astfel procesul de slăbire va fi încetinit. 

Îți detoxifică organismul 

Dacă vrei sa obții rezultate spectaculoase cu ceaiul alb, trebuie sa bei trei căni de ceai pe zi, pe lângă cei doi litri de apă recomandați. Ceaiul alb conține ingrediente active care inhibă pofta de mâncare și te ajuta să economisești un număr prețios de calorii pe care l-ai fi obținut din consumul gustărilor sărate sau dulci.

Citește și: Planta de pe marginea drumului care te ajută să slăbești și te scapă de stres. Asemănătoare cafelei

Un studiu realizat de cercetătorii americani arata că ceaiul alb încetinește procesul prin care adipocitele formează depozite de grăsime și accelerează metabolismul astfel încât grăsimile deja acumulate sunt topite câte puțin în fiecare zi.

Specialiștii susțin că rezultatele vizibile ale slăbirii cu ceai alb se vor observa în timp, nicidecum de pe o zi pe altă. Prin urmare, ai răbdare, perseverează și vei reuși să slăbești aromonios.

Detoxifierea organismului este esențială pentru a putea slăbi sănătos, iar pentru aceasta ai nevoie de beneficiile ceaiului alb. Minunatul lichid parfumat reduce nivelul de colesterol rău din sânge, îmbunătățește circulația sângelui și acționează direct asupra ficatului, curățându-l de toxinele care îl împiedică să funcționeze la capacitate maximă.

Citește și: Cum păstrezi mașina de spălat ca nouă cu ajutorul a 4 obiecte pe care le ai în casă? Costă 10 lei

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te