Cel mai bun ceai pentru calmarea durerilor de gât. Combate infecțiile și inflamația. Puțini știu de el. Ce riscuri sunt, însă, dacă bei prea mult?
Ginseng și ginkgo biloba, utilizate pentru a trăi mai mult. Trebuie să știți de jiaogulan. Ceaiul din „planta nemuririi”, de 10 ori mai bun decât ceaiul verde. Îl beau cei care trăiesc 100 ani. Ce beneficii are pentru sănătate? Reduce colesterolul și inflamațiile
Cuișoarele... mici, parfumate. Pare banal la prima vedere, dar în spatele gustului său intens se ascunde un adevărat remediu natural. Condimentul, cunoscut și ca „aurul brun”, nu doar că dă savoare deserturilor sau ceaiurilor, ci are și puterea de a curăța gura. Cum?
În spatele unei cești de ceai verde se ascunde mai mult decât un simplu ritual de relaxare. Supranumit „aurul verde”, acest ceai nu doar că revigorează organismul, dar contribuie și la menținerea unei pielii tinere prin stimularea producției de colagen.
Cafeaua s-a băut din farfurioară timp de sute de ani, obiceiul fiind total abandonat abia în secolul al XX-lea. Deși astăzi pare o ciudățenie, ba chiar o dovadă a unei lipse de maniere gestul avea logica sa convingătoare, fiind făcut inclusiv de nobilime.