VIDEO Viktor Orban ar putea să vină în câteva zile, în România. Ar putea fi o situaţie tensionată

DE Florin Budescu | Actualizat: 20.05.2024 - 11:20

Viktor Orban ar putea să vină în câteva zile, în România. Ar putea fi o situaţie tensionată. Febra barajului dintre Dinamo Bucureşti şi Csikzereda ajunge și la Budapesta.

SHARE

Viktor Orban ar putea să vină în câteva zile, în România. Ar putea fi o situaţie tensionată. Febra barajului dintre Dinamo Bucureşti şi Csikzereda ajunge și la Budapesta, în clădirea Guvernului.

Gazeta Sporturilor publică în exclusivitate detalii despre o mișcare sonoră pregătită în culise, în cazul în care ciucanii vor obține un rezultat favorabil, în turul din această seară, de la București.

Viktor Orban ar putea să vină în câteva zile, în România. Ar putea fi o situaţie tensionată

Viktor Orban, premierul Ungariei, și-ar putea face apariția la Miercurea Ciuc, la manșa retur, pentru a fi martor la ipotetica promovare istorică a echipei susținute cu bani publici, de guvernul maghiar, conform gsp.ro.

Mai sunt mai puțin de două săptămâni înaintea alegerilor comasate din Ungaria, programate tot pe 9 iunie, în care partidul lui Viktor Orban speră să obțină cât mai multe mandate, în Parlamentul European.

Premierul din țara vecină ia în calcul să facă o scurtă escală, la Miercurea Ciuc, pentru returul barajului Csikzereda - Dinamo, care va avea loc pe 27 mai.

Citeşte şi: Când poartă demnitarii români vestă antiglonț? Viktor Orban o poartă des. Robert Fico nu avea

Singura condiție, pentru ca vizita anului, în fotbalul românesc, să se materializeze este una simplă: Csikszereda, formația care dispută în premieră un baraj de promovare în prima ligă, să reușească un scor pozitiv, în duelul-tur de pe Arena Națională, din această seară.

Ar fi factorul care să declanșeze apariția la meciul din Harghita a unuia dintre politicienii controversați, în vogă, din această zonă a Europei.

O eventuală promovare a ciucanilor în Superligă ar fi una de mare impact și ar însemna că, după Sepsi, o altă echipă aflată în sfera de interese a guvernului de la Budapesta va activa în prima ligă a României.

Citeşte şi: 45.000.000 € a plătit guvernul lui Viktor Orban, ca să cumpere Euronews, punând condiții editoriale

FK Csikszereda primește injecții financiare din partea guvernului din Ungaria. Așa a fost modernizat stadionul și așa a devenit posibil ca academia clubului din Miercurea Ciuc să ajungă pe locul secund în topul academiilor din România, capitol la care Csikszereda e o forță.

Posibila venire a lui Viktor Orban la returul Csikszereda - Dinamo n-ar fi o noutate absolută, doar ar adăuga un strop de interes, peste un baraj deja foarte mediatizat, care a dat agenda zilei, în ultima săptămână.

Politicianul și-a mai făcut apariția în România, la meciurile europene ale lui Sepsi, precum și la un meci al covăsnenilor, cu FCU Craiova. “Ria, Ria, Hungaria” - au strigat fanii echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, când l-au văzut pe Viktor Orban.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te