Serena Williams, despre meciul cu Halep: Cel mai bun meci pe care l-am jucat la acest turneu

DE Miruna Moldoveanu | 16.02.2021 - 15:45
Serena Williams a învins-o pe Halep/FOTO: Twitter

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a declarat că meciul jucat contra Simonei Halep, marţi, la Australian Open, a fost cel mai bun al său la ediţia din acest an a turneului de la Melbourne.

SHARE

„Cu siguranţă cred că a fost cel mai bun meci pe care l-am jucat la acest turneu'', a spus Williams, după victoria cu 6-3, 6-3, din sferturile primului Grand Slam al anului.

''Întâlneam numărul doi mondial şi ştiam că trebuie să joc mai bine şi am făcut asta. Am urmărit-o şi sunt sigură că şi ea m-a urmărit pe mine'', a adăugat campioana americană.

''Simţeam că trebuie să fac un joc bun azi, mai ales după ultimul meci contra Simonei'', a precizat Serena, învinsă de Halep cu 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon, în 2019. ''Deci a fost foarte important să încerc să joc bine azi. ... Ştiam că nu pot juca mai slab decât atunci'', a adăugat americanca.

''Simt că este o şansă foarte mare pentru mine să joc la cel mai înalt nivel al meu. Este primul Grand Slam al anului. Am avut o pauză incredibil de lungă şi de dificilă şi mă bucură fiecare victorie pe care o obţin'', a subliniat Williams (39 ani, 11 WTA).

Serena a dat o replică memorabilă la întrebarea când a fost ultima oară când a simţit că domină raliurile într-un meci, aşa cum a făcut-o marţi: ''Cred că vara anului 1926 a fost ultima dată când am simţit asta. Dar sunt bună la raliuri şi trebuie să accept lucrurile la care sunt bună''.

''Mişcarea a fost întotdeauna una dintre calităţile mele, aşa că e mai natural pentru mine să mă mişc. (...) Mă bucur că reuşesc să o fac din nou'', a adăugat Williams.

În legătură cu adversara din semifinale, japoneza Naomi Osaka, Serena a spus: ''Am o adversară incredibilă şi ar fi frumos să continui să ridic nivelul jocului meu. Va trebui să o fac... Simt că ea face totul foarte bine, are un serviciu bun, are un retur excelent, este puternică la ambele capitole''.

Williams, care va urca luni pe locul 7 în lume după parcursul său de la Melbourne, iar dacă va câştiga titlul ar ajunge pe 4, a învins-o luna trecută pe Osaka, la turneul demonstrativ de la Adelaide, cu 6-2, 2-6, 10-7, potrivit Agerpres.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.