Ce a făcut fotbalistul de 1.000.000$ luat de Nuțu Cămătaru de la Becali pentru o datorie la cazino

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.01.2023 - 19:28
Nuțu și Gigi - Foto: Fanatik.ro

În vremurile în care era un împătimit al cazinourilor, Gigi Becali obișnuia să ia bani împrumut de la Nuțu Cămătaru, lucru recunoscuct de amândoi. Patronul FCSB obișnuia să lase gaj fotbaliști de milioane de euro, după cum mărturisesc doi fotbaliști.

SHARE

În contextul apariției cărții scrise de Codin Maticiuc, „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, a reapărut și informația că Nuțu Cămătaru ar fi deținut și trei jucători importanți ai Stelei, la începutul anilor 2000.  Florentin Dumitru a fost cel dintâi care a recunosct că el, Marian Aliuță și Mirel Rădoi ar fi fost cumpărați în alb de interlop.

Citește și: Joacă milițianul din seria B.D, dar glumele lui deranjează. Alungat, moare singur departe de țară

Becali a recunoscut parțial informația dar a contestat că ar fi pus fotbaliștii gaj în contul datoriilor. „Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi. Atât a fost. Eu nu eram fraier”, a declarat Gigi Becali.

Încă un jucător recunoaște că putea aparține lui Nuțu

Invitat la podcast-ul realizat de Geanina Iacob, a venit rândul lui Marian Aliuţă să comenteze subiectul. „Aşa e! Eu mă mai vedeam cu Nuţu în perioada aia şi îmi spunea „Ai grijă cum mergi! Să nu-ţi rupi piciorul, că am actele aici!”. În perioada aia, nea Gigi nu prea avea bani cash, avea terenuri, nu prea se vindeau, aşa că lua bani de la Nuţu şi trebuia să lase o garanţie”, a spus Marian Aliuţă. Asta se întâmpla în urmă cu 20 de ani

Fotbalistul și Nuțu s-au înțeles atât de bine încât s-au înrudit. În 2011, fostul jucător al Stelei a devenit naș de cununie a singurei fiice a lui Nuțu Cămătaru.

Marian Aliuță s-a pocăit

În același podcast, Marian Aliuță, care a jucat la Steaua, Rapid sau Șahtior Donețk, a spus că a decis să se pocăiască. Aliuță a povestit de ce a ales această cale în același podcast realizat de Geanina Iacob. Marian a anunțat că va construi o casă de rugăciuni pentru pocăiți. 

Aliuță a jucat la Steaua între 2000 și 2004 după ce s-a transferat de la Șahtior. 

Am fost la Şahtior, am luat campionatul… au fost jucători români cu mine, Florea, Daniel Chiriţă… ei îmi spuneau să nu mă duc la Steaua. Eu le-am spus: 'Nu, că e visul meu să ajung la Steaua!'. Pentru că acolo am crescut şi îmi doream să joc acolo.

Aveam un milion la semnătură şi am venit pe 200.000 (n.r. de dolari). Am pus în balanţă că vreau să ajung la Steaua. Daniel Chiriţă şi Florea îmi spuneau exact aşa, ţin minte şi acum: 'Piticule, rămâi aici că te iubesc ăştia, nu o să mai vezi banii ăştia niciodată. Eşti iubit aici! Deci stăteam cu Ahmetov şi îmi spunea: 'Câţi bani vrei?'. Îmi era teamă să nu facă ceva. I-am spus că nu se poate, că am semnat cu steaua. A răspuns: 'Mă minţi, nu mai juca cu mine teatru. Spune-mi ce bani vrei!'. Îmi dăduse maşină cadou. n-am ştiut să gestionez", a spus Marian Aliuță, conform AS.

Între 2005 și 2007, Aliuță a fost evaluat la 1 milion de dolari.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te