CFR Cluj poartă negocieri cu două mari nume din fotbalul românesc, pentru postul de antrenor

DE Alexandru Pop | Actualizat: 06.06.2023 - 14:43
Mircea Lucescu, pe când antrena Şahtior Doneţk - Foto: Wikimedia/Михаил Масловский/CC BY-SA 3.0

CFR Cluj negociază cu două nume legendarme ale fotbalului românesc, pentru revenirea unuia dintre aceştia pe banca de antrenor, după anunţata şi posibila despărţire de antrenorul actual, Dan Petrescu. Unul dintre cei doi ar avea rolul de reconstrui echipa.

SHARE

Mircea Lucescu este în discuţii destul de avansate cu Neluţu Varga, patronul CFR Cluj, pentru a prelua banca de antrenor a echipei din Gruia.

CFR Cluj, negocieri cu două nume legendare

În timp ce Ladislau Boloni, care nu ar spune nu, tocmai a promovat în Ligue 1, cu FC Metz, Mircea Lucescu este teoretic, conform contractului, antrenorul lui Dinamo Kiev.

Aici a fost înlocuit temporar de fostul mare portar Oleksandr Shovkovskyi, în perioada în care a fost operat la şold.

Fiul lui Mircea Lucescu, antrenor la PAOK Salonic, unde este foarte bine văzut, a fost anterior în cărţi pentru a prelua CFR Cluj.

Citeşte şi: Mircea Lucescu se întoarce în Giulești. Vrea să continue până în 2024. A făcut cererea la UEFA

Dan Petrescu, antrenorul actual al echipei, ar fi în discuţii avansate cu echipa sud-coreeană Jeonbuk, aflată în picaj, pe locul 14, după ce în trecut a fost unul dintre tenorii campionatului din peninsula coreeană.

Se pare că Varga dorește ca formația care a câștigat 5 din ultimele 6 titluri să își păstreze un buget la nivelul celor avute în ultimii ani, conform Prosport.

Aceasta garantează păstrarea unor obiective importante și înlătură zvonurile care spuneau că CFR va deveni o echipă cu un buget mult redus, care își va scădea nivelul pretențiilor,, în sezonul următor.

Citeşte şi: Mircea Lucescu, operat de urgență la Kiev. Cum se simte antrenorul român

Se pare că Varga nu renunță la visul de a face performanță în Europa, scop pentru care a investit și în sezoanele trecute.

Neluţu Varga şi Mircea Lucescu ar urma să se întâlnească la mijlocul acestei săptămâni, iar Varga ar urma să-i propună celui mai cunoscut tehnician român să preia CFR Cluj.

Pe de altă parte, antrenorul Ladislau Boloni (70 de ani), aflat pe lista celor de la CFR Cluj, nu ar respinge din start o propunere venită din partea oficialilor grupării din Gruia.

Nu a fost contactat

Boloni deocamdată nu a fost contractat de cei din conducerea lui CFR Cluj, dar precizează că el nu ar spune nu unor eventuale negocieri cu formația patronată de Varga.

„Eu nu pot să confirm ce gânduri au domnii de la CFR Cluj. Eu nu am fost contactat de absolut nimeni.

Dacă aș fi contactat de cineva, aș sta de vorbă cu cei de acolo, pentru că sunt un om politicos. Eu sunt un antrenor profesionist și respect pe toată lumea”, a declarat Ladislau Boloni, conform GSP.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te