VIDEO Femeia și-a căutat 18 ani copilul dat la adopție. L-a văzut o dată și l-a pierdut. Definitiv

DE Bianca Iosef | Actualizat: 29.09.2022 - 20:56
Candace Cahill și fiul- Foto: candacecahill.com

Candace Cahill a devenit mamă la doar 20 de ani, însă nu s-a putut bucura copilul ei. Tânăra stabilise înainte să vină cel mic pe lume că va renunța la drepturile părintești, urmând să își dea copilul spre adopție la scurt timp după naștere.

SHARE

Înainte să nască, Candace a înțeles că o fată ca ea, "săracă, needucată și singură", nu va putea fi niciodată mămică. După ce și-a adus pe lume băiețelul, Candace a mai petrecut câteva zile în spital, timp în care s-a "bucurat" de viața de mamă. Și-a ținut continuu puiul în brațe și i-a povestit, așa cum a știut mai bine, de ce este nevoită să îl dea spre adopție. 

Ziua despărțirii a venit rapid și a fost de-a dreptul dureroasă. Candace a fost nevoită să renunțe la micuțul pe care îl purtase în pântec nouă luni, iar, mai apoi, s-a dus să locuiască alături de mama sa. 

Citește și: Vor veni facturi la curent pentru cinci luni. Cum poți cere eșalonarea plăților

"Nu-mi învinovățesc familia pentru că nu a recunoscut absența copilului meu; cum ar fi putut să o facă când nici eu nu puteam să o recunosc?", a spus ea despre acel moment.

Citește și: La 20 de zile de la deces, legiștii au publicat cauza morții Reginei Elizabeth a II-a

La un moment dat, pentru a se putea apăra și pentru a scăpa de durere, tânăra a hotărât să zică tuturor că nu are niciun copil. Ea credea că disocierea era mai bună decât privirile aspre pe care i le aruncau oamenii după ce aflau ce făcuse. Și a trăit în felul acesta exact 18 ani, până când fiul ei a devenit major.

Atunci, Candace, care era deja o femeie în toată firea, s-a simțit ușurată. În sfârșit, își putea vedea copilul și putea vorbi deschis despre alegerea sa din tinerețe, scrie Diva Hair. 

După ce a încercat timp de cinci ani să îl vadă și după doar o singură întâlnire față în față, Michael a murit în somn din cauze naturale. Socata si devastata de pierderea lui a doua oara, Candace a participat la inmormantare, unde a intalnit o compasiune neasteptata din partea familiei lui Michael.

Ei au prezentat-o cu mândrie drept mama naturală a lui Michael. Acceptarea lor, împreună cu încurajarea soțului ei, au lansat-o pe Candace pe calea ei către vindecare, potrivit adopting.com

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.