Până şi clădirea Poliţiei a luat foc. Care a fost cauza. De la ce a pornit totul?

DE Florin Budescu | Actualizat: 01.02.2024 - 12:46

Până şi clădirea Poliţiei a luat foc. Care a fost cauza. De la ce a pornit totul? Salvatorii militari din Detașamentul de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la subsolul sediului Poliției.

SHARE

Până şi clădirea Poliţiei a luat foc. Care a fost cauza. De la ce a pornit totul? Salvatorii militari din Detașamentul de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la subsolul sediului Poliției Municipiului Tulcea.

După mai bine de o oră, pompierii au lichidat incendiul, care a afectat subsolul și parterul clădirii, unde au ars materiale plastice și anvelope.

Până şi clădirea Poliţiei a luat foc. Care a fost cauza

Cauza probabilă ar fi un scurtcircuit la instalația electrică.

„Către locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 18 subofițeri, cu 2 autospeciale de primă intervenție, 3 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Ajunși la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, la subsolul clădirii.

Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

După aproximativ 1 oră, incendiul a fost lichidat iar în urma focului a fost afectat subsolul și parterul clădirii unde au ars materiale plastice și anvelope. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, informează ISU Delta Tulcea, conform Dobrogea News.

Citeşte şi: Incendiu puternic la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea. Mai multe animale au fost evacuate

În această seară în jurul orei 21.30 s-a dat alarmă la ISU Tulcea. Se reclama un incendiu la sediul poliţiei municipale, cu degajare de fum. Intervenţia a fost una ca la carte şi după aproape o oră, a fost raportată „misiune finalizată”!

Din fericire, au ars doar câteva încăperi de la subsol și parter, în care erau depozitate efecte logistice, plastice, popsea, elemente de curăţenie etc, cel mai probabil în urma unui scurt circuit.

Din surse am aflat că nu a fost afectată nicio structură operativă sau de birouri, nu au fost distruse documente sau echipamente din dotare, conform Tulcea Noastră.

Citeşte şi: Un incendiu puternic a cuprins un hotel din Centrul Vechi. Pompierii intervin de urgență

„Pompieri Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea, intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la subsolul clădirii Poliției Municipiului Tulcea.

La sosirea echipajelor de intervenție întreaga clădire era cuprinsă de fum provenit din zona subsolului. Incendiul a fost observat de un Agent de poliție care se afla în clădire și care a și anunțat prin apel la 112 forțele ISU Tulcea. Nu am fost raportate până în acest moment victime” – transmite ISU Tulcea.

„La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la subsolul cladirii Poliției Municipiului Tulcea ar fi izbucnit un incendiu.

Din primele verificări, cauza incendiul ar fi un scurtcircuit la nivelul unei magazii de la subsolul cladirii. La fața locului intervin 3 autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.” – transmite IPJ Tulcea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te