VIDEO Cum arată primul centru de vaccinare anti-COVID din România, amenajat la Romexpo

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.12.2020 - 08:36

Președintele Klaus Iohannis a vizitat primul centru de vaccinare anti-COVID din România. Acesta a fost organizat într-unul dintre pavilioanele centrului expozițional Romexpo din Piața Presei Libere.

SHARE

”Este un proiect pilot. Așa vor arăta centrele de vaccinare (...) Pentru a permite vaccinarea unui număr foarte mare de persoane, câteva milioane în doar câteva luni, intenția este de a deschide câteva astfel de centre”, a declarat Klaus Iohannis.

”Există un registru electronic unde vor fi înregistrate toate vaccinările, un registru electronic confidențial. Suntem bine pregătiți. Așteptăm vaccinurile și pot să vă spun că personal sunt foarte mulțumit de munca depusă de ministerul Sănătății”, a mai spus președintele, la finalul vizitei efectuate la centrul de vaccinare de la Romexpo.

Totodată, Iohannis nu a pierdut prilejul de a vorbi și despre campania electorală pentru alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie.

„Foarte pe scurt ceva şi despre altă campanie, despre campania electorală. Este uşor de observat că în ultimele zile tot mai des auzim despre sondaje, toată lumea, toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel este bine, cam în toate sondajele câştigător e dat PNL, ceea ce este un lucru bun. Şi eu îmi doresc să câştige PNL, dar daţi-mi voie să vă spun, dragi români, alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne.

Alegerile se câştigă prin vot. Aşadar vă rog să mergeţi şi să votaţi. Este extrem, extrem de important. Aţi fost alături de mine în 2019, în primăvară la referendum şi am reuşit să oprim ciopârţirea legilor justiţiei. Aţi fost alături de mine la alegerile prezidenţiale şi, dragi români, mergeţi la vot, mergeţi la vot ca să nu păţim ca în decembrie 2016, când printr-o prezenţă scăzută la vot, a câştigat PSD-ul şi a urmat coşmarul de ani de zile în care PSD-ul şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiţie, şi-a bătut joc de investiţii publice. Aşa ceva nu ne mai dorim. În consecinţă, vă rog să mergeţi la vot.

Votaţi! Alegerile se câştigă prin vot. Aţi fost alături de mine, votaţi echipa cu care vom reconstrui România, votaţi pentru România normală”, a afirmat Iohannis.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.