Exces de zel. Primarul Sucevei a participat la deschiderea de an școlar la 13 unități de învățământ

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 06.09.2022 - 16:17
Primarul Ion Lungu a dat dovadă de exces de zel- Foto: monitorulsv.ro

La începerea noului an școlar, moment plin de emoții pentru copii, părinți și cadre didactice deopotrivă, primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost alături de aceștia la nu mai puțin de 13 unități de învățământ.

SHARE

Edilul sucevean a început maratonul educațional de la ora 8.00 cu Școala Gimnazială Nr. 11 din Burdujeni, a continuat cu Școala Gimnazială Nr. 6 din Burdujeni sat, Școala Gimnazială Nr. 7 din Ițcani, Colegiul Național "Petru Rareș", Școala Gimnazială Nr. 3 de pe Mărășești, Colegiul Național "Mihai Eminescu", Liceul Teoretic Filadelfia, Liceul Natanael, Liceul cu Program Sportiv, Seminarul Teologic, Grădinița cu Program Normal Obcini, Grădinița cu Program Prelungit „Gulliver”, dar și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 de pe strada Dobrogeanu Gherea, inaugurată după doi ani de lucrări de extindere și modernizare, scrie „Monitorul de Suceava”.

„Educația a fost și va rămâne un domeniu de interes major pentru primărie. În acest moment sunt proiecte în curs de derulare în domeniul educației în valoare de 20 milioane euro, în domeniul creșterii eficienței energetice a clădirilor publice, corpuri de clădiri noi, grădinițe noi, construire creșe noi și de asemenea lucrări de reparații și dotări școli.

Citește și: Condamnare pentru ex-trezorierul PSD Mircea Drăghici, aflat în pușcărie după dezvăluirile Newsweek

Am invitat toate școlile să se implice în promovarea împreună cu municipalitatea în proiecte de digitalizare unde sunt disponibile pe fonduri europene sume importante de bani, să transformăm școlile din orașul nostru în școli inteligente.

Citește și: VIDEO Centrala nucleară Zaporojie, deconectată. Norul radioactiv ar acoperi jumătate din România

Mult succes elevilor și cadrelor didactice în noul an școlar!”, a spus primarul Ion Lungu, care, în periplul său, a transmis mesajul municipalității la fiecare unitate de învățământ la care a participat la deschiderea de an școlar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.