Ex-ministrul PSD al Culturii victimizează partidul folosind drama ursului lăsat să agonizeze

DE Petre Bădică | Actualizat: 19.11.2019 - 15:26
Inquam Photos

Senatorul Ionuț Vulpescu plânge de mila PSD, partid pe care oamenii răi îl acuză de toate relele lumii.  

SHARE

„După ce azi am aflat că PSD este de vină pentru moartea unui urs, probabil că e o chestiune de timp pentru când PSD va fi scos vinovat pentru moartea unei Naționale. Iar schimbarea lui Contra va fi un exercițiu de rutină din procesul democratic de depesedizare.

Adevărul e că, dacă avem un președinte de dreapta și un guvern de dreapta, e absolut firesc să avem și un antrenor la Națională de dreapta... Că prea trăim de 30 de ani în amintirea stângului lui Hagi. Gică Hagi”, a scris pe Facebook fostul ministru al Culturii din guvernul Grindeanu.    

Și acum câteva explicații pentru aroganța senatorului Vulpescu:

1.     Ursul a agonizat 18 ore pe un drum național pentru că instituțiile statului, acaparate de PSD, nu au intervenit la timp și au pasat responsabilitatea de la una la alta. PSD conduce România de șapte ani, așa că rădăcinile partidului în toate structurile statului sunt adânc înfipte. De altfel, este în sângele PSD să sufoce toate instituțiile statului cu oameni aleși pe criiterii de loialitate și slugărnicie, exact cum făcea și Partidul Comunist. Altfel, prefectul de Harghita Andrei Jean Adrian este reprezentantul guvernului (Ponta / Grindenu / Tudose / Dăncilă )în teritoriu. El este prefect, prind detașare, din anul 2014. El ar fi trebuit să gestioneze drama ursului lăsat să agonizeze.   

2.     Cât despre victimizarea numărul 2 din postarea lui Vulpescu: „e o chestiune de timp pentru când PSD va fi scos vinovat pentru moartea unei Naționale”, se impun câteva precirări. Șeful FRF Răzvan Burleanu este un apropiat a lui Vasile Dâncu, fapt care l-a ajutat să câștige primul mandat de președinte al Federației Române de Fotbal. Gino Iorgulescu a ajuns șef al Ligii Profesioniste de Fotbal tot cu ajutorul PSD. Presa a relalatat că Gino a fost la nunta lui Dragnea. Iar, în 2013, înainte de alegerile pentru LPF, semnalul alegerii lui Iorgulescu a fost dat după o întâlnire la care au participat Ponta și Dragnea, scrie Pro Sport. Cam ăsta e amestecul PSD în fotbal. Uriaș. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.