Deputatul Dumitru Coarnă are COVID-19. A venit la Parlament fără mască, invocând o scutire medicală

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 03.02.2021 - 23:24
Dumitru Coarnă nu poartă mască în Parlament. Foto Inquam Photos/George Călin

Dumitru Coarnă, deputat PSD, se află în izolare, pentru COVID-19. Fostul lider al unuia dintre sindicatele polițiștilor a venit la Parlament fără să poarte mască de protecție și a declarat că are adeverință medicală care-l scutește.

SHARE

Deputatul PSD Dumitru Coarnă s-a infectat cu coronavirus și acum are o formă ușoară de COVID-19. Prin urmare, s-a izolat acasă.

„Sunt izolat din 30 ianuarie. Și eu, și soția mea suntem pozitivi pentru COVID-19. Am fost la medic, eu am avut într-o primă fază o senzație ca de mahmureală. Nu am dureri musculare, am gust, am miros. Doar am febră și mă simt dezhidratat. Iau paracetamol și vitamine. Sper să fim bine”, a declarat Dumitru Coarnă pentru Newsweek România.

Citește și

Experimentele paranormale ale rușilor, precum mișcarea obiectelor cu puterea minții, spionate de CIA

Fostul președinte al Sindicatului Polițiștilor, ales deputat din partea PSD, a venit în prima zi de lucru a noului Parlament fără mască de protecție. Deputatul a justificat decizia prin faptul că deține o adeverință medicală care-l scutește de obligația de a o purta.

„Astfel de scutiri se dau pe baza unui istoric medical. Dar problema mea medicală este confidențială. Vă băgați prea mult în viața mea și nu e în regulă. Citiți legea și o să vedeți că există 6 excepții. Mă încadrez acolo”, declara Dumitru Coarnă, în decembrie anul trecut, pentru Newsweek România.
 
Citește și: Dumitru Coarnă nu spune ce boală îl împiedică să poarte mască: Vă băgați prea mult în viața mea

Acum, după ce s-a infectat cu coronavirusul Sars-COV 2, Dumitru Coarnă ne-a declarat că a purtat, totuși, mască în locurile aglomerate. 
 
„Eu am purtat mască în toate zonele aglomerate, am fost atent. Dar nu cred că masca rezolvă problema. În spațiu public am avut grijă să stau la distanță, m-am protejat. Dar eu am o problemă de respirație și nu mi-e ușor să stau cu mască. 
 
Totuși, Dumitru Coarnă a avut persoane în preajmă care au avut COVID-19, însă nu știe cu exactitate cum s-a infectat. „Am fost tot timpul în contacte multiple”, a precizat deputatul PSD pentru Newsweek România.

Citește și

Forțate să transporte droguri în vagin, puse să mânânce bani și violate. Ororile clanului Săndulache

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.