Denise Rifai o ceartă pe iubita lui Dragnea pentru că nu știe să-și aleagă poșete sofisticate

DE Mircea Marian | Actualizat: 07.11.2018 - 08:33
Jurnalista Denise Rifai apreciază gusturile pentru pantofi ale iubitei lui Dragnea Foto: Facebook

Într-o postare pe Facebook, moderatoarea Denise Rifai de la Realitatea TV povestește că s-a întâlnit cu Irina Tănase într-un magazin, iar iubita lui Dragnea și-a luat două perechi de pantofi de 2.000 de euro. Potrivit lui Rifai, Tănase purta o geantă Louis Vuitton „model basic”.

SHARE

Totuși, Denise Rifai relatează că a apreciat alegerea făcută de Irina Tănase în materie de pantofi.

„Azi. La amiază. Am oprit să probez o pereche de pantofi la un magazin care este considerat unul dintre cele mai sofisticate din capitală, unul din acele foarte puține magazine unde personalul este calificat și amabil, produsele sunt de cea mai bună calitate. Și, of course, prețurile sunt unele pe măsură. ?
 Probând perechea de pantofi și tot analizând eu între cum îmbrăca piciorul și preț, în magazin ȘOC!!!!!!!, apare Irinuca. Irinuca. Dada. Cu un ton așezat , de doamnă cu greutate în societatea românească, începe să analizeze cu maaare atenție tocurile câtorva perechi de pantofi din magazin: zicea că se teme că tocul să nu fie totuși prea jos și spunea că își dorește să evite un aspect prea “băbesc”; dar că avea câteva perechi dintr un model similar cu un toc mai înalt; mă rog, treburi ...
 Și începe să probeze rapid câteva perechi de pantofi Casadei. Câteva minute și se decide la unii negri și unii verzi.  
 Urmează însă un dialog, eram totuși una lângă altă și recunosc, n am putut să mă abțin. I am spus că tocurile îi vin bine. Și sunt realmente ultimul răcnet în materie. În plus, sunt și în linie cu rolul și poziția ei “foarte importanta” de acum. ?
 Și mă întreabă. “Adica ce o să scrie de mine? Și i am răspuns ”eu o să zic-cel puțin în materie de pantofi, ai bun gust” (...) Au mai trecut două minute și a cerut fetelor să îi ducă pantofii la casă. 2 perechi, 10 minute și 2 mii de euro”, a scris Rifai, pe Facebook.


Tănase garantează că nu e în dosarul Valiza

Totuși, jurnalista de la Realitatea TV ar fi abordat cu Irina Tănase și subiectul valizei cu documente Teldrum. „Jurnalistul din mine intervine din nou. Și i spun că, foarte bine, tot este cazul Valiza pe post, iar ambele perechi sunt un “MustHave” al momentului. Mi a zâmbit nonșalant și mi a spus să stau liniștită, că ea GARANTAT nu e în dosarul Valiza (...)
 Și incă ceva: Irinuca se pricepe mai bine la pantofi decât la poșete; poșeta era și ea scumpă-un louis vouitton-dar un model basic pt orice tânără care încă nu știe să cumpere poșete mai sofisticate dar care vrea să arate Că Are CU CE”, a scris Rifai. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te