Ben Oni Ardelean: Biblia este considerată singura normă de viață și trăire pentru 98% din români

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 15.09.2021 - 22:17
Ben Oni Ardelean: Biblia este considerată singura normă de viață și trăire pentru cei 98% de români. Foto Facebook Ben Oni Ardelean

Familiile LGBTIQ și cuplurile de același sex ar trebui să aibă aceleași libertăți de circulație și aceleași drepturi de reîntregire a familiei ca și celelalte, a decis Parlamentul European prin adoptarea unei rezoluții referitoare la drepturile persoanelor LGBTIQ.

SHARE

Comisia Europeană ar trebui să ia măsuri împotriva României, Ungariei și Poloniei pentru încălcarea valorilor UE, respectiv îngrădirea libertății de circulație și drepturi de reîntregire a familiei, a decis Parlamentul European într-o rezoluție.

Documentul a fost adoptat cu 387 voturi pentru, 161 împotrivă și 123 abțineri. Dintre toți cei 32 de europarlamentari românii, doar șase eurodeputați de la USR PLUS au votat pentru rezoluție, potrivit G4 Media. PNL, PMP și UDMR au votat cei mai mulți împotriva rezoluției, câțiva s-au abținut de la vot.

Deputatul PNL de Timiș și-a felicitat colegii pe Facebook, pentru votul lor împotriva rezoluției Parlamentului European.

„Felicit şi mulţumesc grupului de europarlamentari români, indiferent de culoarea politică, pentru votul împotrivă sau abţinerea în privinţa adoptării rezoluţiei Parlamentului European, care pe lângă alte absurdităţi, prevede și luarea de măsuri împotriva României şi a altor ţări europene, pe considerentul că nu recunosc căsătoriile de acelaşi gen.

Citește și: VIDEO Talibanii au găsit 6,5 mil. $ şi lingouri de aur în casa fostului prim-vicepreşedinte afgan

Din păcate, rezoluţia a fost adoptată şi cu ajutorul lui Dacian Cioloş, care alături de 5 eurodeputaţi români din grupul Renew Europe, au votat fără jenă împotriva propriei ţări”, a declarat Ben Oni Ardelean. 

Deputatul a ținut să marcheze faptul că statul român ar trebui să se ghideze mai mult după criterii religioase. 

„În ultima perioadă, prin fiecare acţiune a acestor oameni, ne dăm seama că interesul şi dorinţa poporului român sunt elemente fără valoare, aruncate la coada listei lor de priorităţi.

Domnilor, în România familia are o formă precisă și clară, iar Biblia este considerată singura normă de viață și trăire pentru cei 98% de români creștini. Nu vom abdica de la principii, norme si morala creștină, indiferent cât veţi lupta împotriva acestora şi oricâte rezoluţii veţi mai adopta!

Aşa cum comunismul vechi a fost învins de oamenii buni şi cu frica lui Dumnezeu, aceeaşi soartă o va avea şi neocomunismul, atât cel în straiele curcubeului, cât și cel neomarxist, nivelator societal si nociv pentru viitorul țării!”, a susținut liberalul Ben Oni Ardelean. 

Citește și: Fritz explică cum se fraudau concursurile la primărie: lucrările, rescrise noaptea. DNA-ul, sesizat

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te