Piedone se pretinde sărac cu 5 mașini de epocă, 4 terenuri, vilă pe numele soacrei. Fiul, milionar

DE Petre Bădică, Stelian Negrea | Actualizat: 26.02.2024 - 16:23
Piedone se pretinde sărac cu 5 mașini, 4 terenuri, vilă pe numele unei pensionare. Fiul, milionar - Foto: INQUAM PHOTOS / Goerge Călin

Primarul sectorului 5, Popescu Piedone se pretinde sărac, deși are 5 mașini de epocă, 4 terenuri și vila pe numele soacrei. Fiul său este milionar. Piedone va candida la primăria București. Fiul său - acum deputat - va candida la primăria sectorului 5.

SHARE

Cristian Popescu Piedone a anunțat, ieri, că va candida la primăria muncipiului București din postura de om sărac și cinstit. Fiul său, care e deputat PSD, este milionar la doar 34 de ani și va candida la primăria sectorului 5 unde îi va lua loculul tatălui. 

Newsweek a scris cu mai multe zile în urmă că Piedone va face acest pas. Vezi LINK mai jos.

Citește și: Piedone ignoră ordinele lui Dan Voiculescu și merge spre primăria Capitalei. Vorbe dure despre Firea

Piedone se pretinde sărac cu 5 mașini de epocă, 4 terenuri, vilă pe numele soacrei. Fiul, milionar

Piedone a anunțat că va candida la primăria Capitalei, iar primăria sectorului 5 i-o va lăsa moștenire fiului său, Vlad Popescu. Vlad Popescu a fost impus de Piedone pe listele PSD și este deputat.

Vlad Popescu a ajuns deputat după următoarea formulă. Piedone este președintele Partidului Umanist, condus din umbră de Dan Voiculescu. Dan Voiculescu are câteva locuri de care dispune după cum vrea pe listele PSD. Un loc i-a revenit lui Vlad Popescu, fiul lui Piedone.

Newsweek a scris că fiul lui Piedone - cel care va candida la primăria sectorului 5 - se comporta ca un adevărat samsar, vânzând și cumpărând mașini pe bandă rulantă. Vezi LINK de mai jos.

Citeșteși: Fiul lui Piedone a vândut un apartament și cinci autoturisme și a încasat peste 100.000 de euro

Mașinile, în ambele declarații de avere

Revenind la Piedone, acesta și-a anunțat candidatura victimizându-se, susținând că este sărac și că stă în chirie la copiii săi. Ultima sa declarație de avere pe care o aveți mai jos îl conrtarice.

Ea a fost completată în anul 2023, după ce și-a reluat poziția de primar al sectorului5. În ea Piedone spune că are 5 mașini de epocă (3 Cadillac, un Mercedes, un Oldsmobil), 4 terenuri, un apartament.

Piedone a spus, la gandul.info că „familia mea deține o societate. Astăzi este administrată de soacra mea. Este pusă pe numele ei pentru că până să intre Vlad (nr. Popescu) în politică, pentru că de obicei averea era pusă pe numele lor. … Avem două restaurante, după tragedia din Colectiv luăm doar chirii, nu le mai operăm proprii. Avem societatea cu mai multe mașini de epocă pe care le închiriem pentru evenimente”.

Soacra care ține casa

În declarația sa de avere nu apare niciun venit din chirtii. Cum nu apare nici în declarația de avere a lui Vlad Popescu.

În declarația de avere a fiului Vlad Popescu, pe care o găsiți AICI  apar și cele 5 mașini pe care le regăsim în declarația de avere a lui Piedone, tatăl său. În plus față de tatăl său, Vlad Popescu - care va candida pentru funcția de primar la sectorul 5 mai apare un teren, o vilă și 2 apartamente. 

Toate dobândite la 34 de ani. Vlad Popescu pretinde că trăiește din salariul de deputat care este un pic mai mare de 10.000 de lei pe lună.

Vlad Popescu deține un milion de lei îm bancă. Pe larg în LINK-uld e mia jos:

Citește și: Fiul lui Popescu Piedone, făcut deputat de Dan Voiculescu: milionar, 4 case, 6 mașini, la 34 de ani

Mașini și pe numele rudelor

Newsweek a scris că există o schemă imobiliară prin care primarul sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone, a înălțat o vilă de peste 200 de metri pătrați la intrarea în Bragadiru. În centrul acestei scheme este o pensionară de 87 de ani, care administrează afacerile copiilor săi. Coroborat cu declarația de mai sus a lui Piedone, aflăm că vila este pusă pe numele soacrei lui Piedone.

Ana Roșca. Are 87 de ani și o pensie de doar 2000 de lei, dar deține un domeniu impresionant la intrarea în orașul Bragadiru. Doar vila are 208 mp. Aici locuiește, de fapt, familia Piedone. Născută în Vâlcea, doamna Roșca este și administrator, la cei 87 de ani, în două companii deținute de copiii primarului. Una dintre aceste firme deține și terenul pe care este ridicat domeniul imobiliar. Investigația pe larg în LINK-ul de mia jos:

Citește și: Schema "mătușa": Domeniul primarului Piedone, ascuns pe numele unei pensionare de 87 de ani | Newsweek Romania

Newsweek România a scris că Piedone se plimbă pe jos și cu motoscuterul prin sectorul 5 unde demolează, face curățenie, cerată oamenii prin piețe însoțit de cameramani . Totul este filmat și postat pe rețelele de socializare pentru a consolida statuia de justițiar sărac a lui Piedone.

Newsweek a scris că o serie de mașini au fost sau sunt pe numele unor apropiați ai lui Piedone:

Iulian Cârlogea. Administratorul public al Primăriei Sectorului 5 și nepotul lui Piedone. Deține două mașini de epocă: un Mercedes din 1954 și un Cadillac din 1958, care au fost anterior deținute de Piedone.

Citește și: Piedone a anunțat la ce primărie va candida, în București, în 2024. Scăpăm de el doar prin vot

Dorin Capotă. Cumnatul lui Vlad Piedone. Are înmatriculat un Mercerdes 420 din 1985 cu numărul B 550 PIE care anterior fusese deținut de Titică Niculae, fost director general al Direcției de Infrastructură din Sectorul 5, adică tot în subordinea lui Piedone.

Alte mașini de lux sunt deținute de SRL-ul controlat în acte de cei doi copii ai edilului de la sectorul 5. Iar aici garajul e și mai spectaculos. Pe compania God Trust Enterprises SRL sunt înmatriculate un Rolls Royce Silver Shadow din 1975, Rolls Royce Silver Cloud din 1961, Cadillac Deville din 1959 și un Fiat 1100 din 1939. Vezi LINK de mai jos

Citește și: Averea ascunsă a lui Piedone. Se plimbă cu motoscuterul, deși are în garaj mașini de lux și de epocă

Intrarea lui Piedone în lupta pentru primărie va dinamita campania pentru București. Atenție, însă, la sloganul de campanie a lui Piedone: sărac și cinstit. E departe de a fi așa.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te