VIDEO Fiica cea mică a lui Putin și-a găsit un iubit pe care-l cheamă...Zelenski

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.05.2022 - 18:19
Katerina Tihonova, fiica lui Vladimir Putin, și balerinul Igor Zelenski / Foto: Profimedia Images

Fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tihonova, are o relație de circa cinci ani cu balerinul rus Igor Zelenski, fost director al Baletului de Stat Bavarez din Munchen, scrie ziarul de investigații IStories.

SHARE

Jurnaliștii ruși susțin că cei doi, care au locuit multă vreme separat (ea la Moscova, el la Munchen), au făcut naveta între cele două orașe pentru a se vedea. Motivul pentru care au păstrat această relație secretă este evitarea expunerii mediatice care le-ar fi încălcat viața privată.

Mai mult, spun jurnaliștii ruși, cei doi ar avea o fetiță, născută în 2017. În acea perioadă, Katerina Tihonova (35 de ani) ar fi și divorțat de soțul ei, afaceristul rus Kirill Shamalov, un apropiat al lui Vladimir Putin. Jurnaliștii au aflat despre divorțul lor în urma unor scurgeri de informații provenite din anturajul lui Shamalov.

După doi ani (2017-2019) în care a făcut naveta la Munchen, Katerina Tihonova a decis să se mute cu iubitul, în Germania.

„Până la sfârșitul anului 2019, Katerina Tihonova se săturase să zboare constant la Munchen și a decis să se mute cu partenerul ei. Cel puțin, acest lucru este indicat de una dintre scrisorile din arhiva gărzii fiicei lui Putin, Alexei Skripchak”, scrie ziarul german Der Spiegel.

Foștii agenți de securitate ai fiicei lui Putin le-au furnizat jurnaliștilor germani detalii despre zborurile pe care cei doi le efectuau pe ruta Munchen-Moscova, însoțiți de angajați ai Serviciilor Secrete și de o fetiță născută în 2017.

Citește și: Franța, Marea Britanie și Polonia anunță că vor intra în război dacă Rusia atacă Suedia și Finlanda

Igor Zelenski (52 de ani), care a condus Baletul de Stat Bavarez din 2016, a renunțat la post după ce a refuzat să condamne războiul din Ucraina. Anterior se știa că balerinul e căsătorit cu Yana Serebryakova, balerină a Teatrului de Balet Mariinsky, din Sankt Petersburg, încă din anul 1997. Cei doi au împreună trei copii.

Fiica cea mică a lui Putin s-a căsătorit în februarie 2013 cu Kirill Shamalov, în cocheta stațiune turistică rusă Igora. În ciuda discreției cu care s-a organizat evenimentul, o serie de martori prezenți la eveniment au dezvăluit pentru Reuters că știau cine sunt mirii.

„Agenții erau la fiecare colț și nu lăsau pe nimeni să se apropie de locul ceremoniei. Dar noi știam că erau Kirill și Katerina – fiica lui Putin – sărbătorind căsătoria”, a povestit pentru sursa citată un membru al staff-ului complexului turistic unde a avut loc evenimentul.

Citește și: Putin, internat pentru a i se extrage lichid abdominal. Televiziunile folosesc colaje înregistrate

Katerina Tihonova are o soră mai mare, căsătorită cu un om de afaceri olandez. Maria Voronțova a absolvit Medicina și s-a specializat în endocrinologie pedriatrică, genetică și nanism.

Vladimir Putin nu vorbește în public despre ele, considerând că viața sa privată nu poate depăși cadrul familial.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.