Un ucigaș în serie, condamnat la 8 vieți de închisoare: A scris numele victimelor pe gloanțe

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.06.2024 - 14:09
Un ucigaș în serie, condamnat la 8 vieți de închisoare: A scris numele victimelor pe gloanțe - Foto: Captura foto - wsfa.com

Un ucigaș în serie sinistru, condamnat la 8 vieți de închisoare. Un bărbat de 37 de ani din statul American Alabama a fost condamnat la 8 vieți de închisoare pentru pentru răpirea sub amenințarea armei de foc, molestarea și torturarea a două tinere.

SHARE

Michael Jerome Butler, un bărbat afro-american în vârstă de 37 de ani își va petrece restul vieții în închisoare după ce a primit o sențință record de numai puțin de 8 vieți în spatele gratiilor după ce procurorii au dovedit două crime șocante comise de acesta în anul 2022.

Un ucigaș în serie, condamnat la 8 vieți de închisoare: Și-a scris numele victimelor pe gloanțe

Butler a pledat vinovat la două capete de acuzare pentru răpire de gradul întâi, două capete de acuzare pentru viol de gradul întâi, două capete de acuzare pentru sodomie de gradul întâi, jaf de gradul întâi și tortură sexuală.

De asemenea, Butler este acuzat că a împușcat-o mortal pe Victoria Malet în St. Clair County. Cadavrul acesteia a fost găsit într-o zonă împădurită pe 6 noiembrie 2022.

Publicația AL.com relatează că Butler urmează să fie judecat în noiembrie pentru această crimă și se află acum în custodia închisorii din comitatul St. Clair.

Citește și: Mărturisirea înfiorătoare a unuia dintre cei mai diabolici ucigași în serie: „Unora le place asta”

Visa să devină un criminal în serie celebru

Pe 3 noiembrie 2022, două fete de 17 ani au fost răpite de Butler din parcarea unui Walgreens. Sub amenințarea armei, le-a agresat sexual și a fugit cu mașina lor. Ulterior, a condus în Georgia, unde a comis alte infracțiuni, inclusiv jaf și violare de domiciliu armat.

Butler le-a spus victimelor că numele lor erau scrise pe gloanțele din pistolul său, deși nu le cunoștea înainte de incident. El a afirmat că dorea să devină un criminal în serie celebru.

A fost capturat de ofițerii Departamentului de Poliție din Leeds după o urmărire care s-a încheiat cu un accident. Ucigașul a încercat să fugă pe jos, dar a fost capturat de polițiști.

Citește și: Un ucigaș condamnat la moarte, gata să ucidă din nou în instanță. Mesajul straniu gravat pe dinți

De 4 ori la închisoare înainte să devină ucigaș în serie

Bărbatul este un „cunoscut” al închisorilor. Înainte de aceste fapte care i-au adus o condamnare de 8 vieți de închisoare, acesta a mai fost încarcerat de 4 ori pentru diverse infrațiuni comise cu violență.

Procurorul districtual CJ Robinson a criticat sistemul de reformă penitenciară, menționând că Butler a fost eliberat mai devreme fără un monitor la gleznă și nu s-a prezentat pentru supraveghere, ceea ce a permis să comită aceste acte de violență.

„Un monstru ca Michael Butler a fost în închisoare pentru a patra infracțiune de către o instanță din sudul statului Alabama, dar a fost eliberat mai devreme fără un monitor la gleznă (care era necesar), apoi nu s-a prezentat pentru supraveghere.

Butler a condus până în circuitul nostru și și-a început domnia terorii. Nu există nicio scuză, nicio justificare și nicio sumă de bani care să poată atenua realitatea dezgustătoare că aceste acte de violență incalificabile ar fi putut fi evitate”, a declarat procurorul american CJ Robinson.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te