FOTO Țiriac, cel mai bogat român, își permite o vacanță la Mamaia. Păzit de bodyguard

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.07.2021 - 00:23

Ion Țiriac își permite să meargă în vacanță oriunde în lume, însă în fiecare an alege să se relaxeze și la mare, în România. Când vrea să scape de căldură și să stea întins la soare își alege compania, pune bodyguard-ul în temă și părăsește Capitala.

SHARE

Fostul sportiv Ion Țiriac a fost surprins în stațiunea Mamaia în timp ce stătea la plajă. Omul de afaceri a dormit, s-a relaxat, însă nu singur. Din imaginile surprinse se observă că Ion Țiriac are pe mâna dreapta un plasture, semn că s-a vaccinat și s-a supus recomandărilor autorităților, scrie wowbiz.

Citește și: VIDEO Țiriac și-a făcut un mic cadou de pandemie: Ferrari de două milioane de euro

Ca și în anii trecuți, Ion Țiriac nu pleacă singur la mare. Ca orice milionar care se respectă, el este atent supravegheat de bodyguardul său. 

Fostul tenisman Ion Ţiriac a anunţat, luni, la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis, că îşi dă demisia din funcţia de preşedinte, el precizând că FRT trebuie să se reorganizeze complet pentru ca tenisul să nu dispară precum gimnastica românească.

Citește și: De ce are încredere Țiriac în vaccinul lui Putin. Banii care-l leagă de Rusia

 

A plecat din tenis

„Îmi dau demisia, Federaţia Română de Tenis trebuie să se reorganizeze complet din toate punctele de vedere. Trebuie să aibă un Consiliu Director ceva, nişte angajaţi plătiţi, chiar plătiţi bine, ca să poată face ceva. Asta pentru ca tenisul să nu dispară cum am dispărut la gimnastică", a declarat Ţirac. Citește și: Ion Țiriac a demisionat de la șefia Federației de Tenis Întrebat care ar trebui să fie profilul noului preşedinte al federaţiei, Ţiriac a răspuns: "Să fie dedicat, atâta tot. Dacă nu e dedicat, indiferent ce leafă are nu e suficient.

Adică să fie ce era profesorul meu de educaţie fizică şi sport când eram la şcoală. Adică după ce se termina ora mai stătea încă 6 ore cu noi pentru cinci sporturi diferite. Dar aici e un singur sport care are nişte moşteniri care ar trebuie, dacă se poate, întreţinute. Sigur, nu se poate cu banii care nu-i primeşte de la stat... nu e de conceput într-o ţară democratică, în care sunt legi, în care există justiţie, să ai o hotărâre judecătorească definitivă, irevocabilă şi executorie la cea mai înaltă entitate juridică din ţară şi Guvernul să nu o reprezinte... adică să nu-şi facă datoria".

Citește și: Ion Țiriac a demisionat de la șefia Federației de Tenis

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.