Cum a murit Sinead O'Connor la numai 56 de ani. Suspect, poliția nu a deschis nici un dosar

DE Florin Budescu | Actualizat: 27.07.2023 - 22:03
Cum a murit Sinead O'Connor - Foto: Profimedia Images

Sinead O'Connor a fost găsită fără reacție și declarată moartă, într-o casă din Londra, la doar câteva săptămâni după ce s-a mutat în capitala Regatului Unit. Poliţia spune că moartea vedetei, în vârstă de 56 de ani, nu e anchetată ca fiind moarte suspectă.

SHARE

Sinead O'Connor a fost găsită inertă, într-o casă din sud-estul Londrei, după ce a fost chemată Poliția. Dar detectivii nu tratează moartea subită a vedetei ca fiind suspectă, s-a aflat astăzi.

Scotland Yard-ul a confirmat că solista irlandeză, cunoscută în primul rând pentru hitul ei mondial din 1990, "Nothing Compares 2 U", a murit în capitala britanică, miercuri dimineață, la doar câteva săptămâni după ce s-a mutat într-un apartament nou și a vorbit despre faptul că va scrie noi cântece și despre un nou turneu, pe care ar fi trebuit să-l facă anul viitor.

Cum a murit Sinead O'Connor

Poliția a fost chemată la o locuință din zona SE24, din Londra, care cuprinde Herne Hill, un cartier elegant, situat între Brixton și Dulwich. Printre rezidenții notabili sunt actorii Mark Rylance, Olivia Colman și James Nesbitt.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat:

"Poliția a fost chemată miercuri, 26 iulie, la ora 11.18, la o adresă rezidențială din zona SE24, unde a fost raportată o femeie care nu răspunde la apeluri. Ofițerii s-au deplasat la fața locului. O femeie în vârstă de 56 de ani a fost declarată moartă, la fața locului.

Citeşte şi: Copilăria tulburătoare a starului pop Sinéad O'Connor: „Țipam și o imploram să mă lase...”

'Rudele apropiate au fost anunțate. Moartea nu este tratată ca fiind una suspectă. Se va pregăti un dosar, pentru medicul legist'.

O examinare post-mortem, pentru a confirma cauza morții lui Sinead, pare probabilă, deoarece aceasta a murit brusc. Nu este încă confirmat faptul că aceasta a murit în propria ei casă.

Această veste a venit în timp ce MailOnline a dezvăluit că Sinead tocmai se mutase înapoi, la Londra, la începutul lunii iulie - numind orașul 'acasă' - și a descris speranța și entuziasmul ei de a scrie noi cântece, conform Daily Mail.

Citeşte şi: Sinéad O'Connor, mesaj sfâșietor: „Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el”

De asemenea, ea a spus pe Facebook că vrea să plece în turneu, anul viitor, într-o postare plină de optimism, în urmă cu două săptămâni, declarând:

"The b*tch is back", fanii sperând că fragila vedetă învingea depresia și gândurile suicidare care au urmărit-o timp de mulți ani, mai ales după moartea fiului ei, Shane, anul trecut, la vârsta de 17 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te