Marinarea corectă transformă macroul într-un preparat savuros, cu un gust intens și o textură fragedă, care poate concura cu succes chiar și cu somonul la cuptor.
Marinarea corectă transformă macroul într-un preparat savuros, cu un gust intens și o textură fragedă, care poate concura cu succes chiar și cu somonul la cuptor.
Pui sau somon: care este mai sănătos? Nutriționiștii explică că alegerea depinde de obiectivele fiecăruia. Somonul oferă acizi grași Omega‑3, vitamina D și antioxidanți, fiind benefic pentru inimă și creier.
Alimente mai bogate în Omega-3 decât somonul. Protejează inima, îmbunătățesc memoria și hidratează pielea. Iată ce să introduci în dietă.
Dacă ești atentă la alimentație și vrei să alegi un pește la conservă care să fie atât gustos, cât și nutritiv, probabil te întrebi care variantă este mai bună: tonul sau somonul. Iată pe care să îl alegi.
Cina rapidă cu un singur ingredient, gata în 5 minute. E plină de proteine și se gătește neobișnuit. Cum o prepari acasă și ce beneficii are pentru organism?
Cele 5 alimente din bucătărie care îi scapă pe PENSIONARI de părul alb. Conține vitamina A. Despre ce ingrediente este vorba și ce spun specialiștii despre beneficiile acestora?
Grijă mare de unde cumpărați creveți și somon. Autoritățile au descoperit o bacterie periculoasă. Despre ce este vorba și ce magazine sunt vizate?
Un doctor de 78 de ani susține că are o vârstă biologică de 57. Ce alimente consumă săptămânal pentru un corp sănătos și ce rol joacă genele în speranța de viață?