Cele mai vechi rețete de mâncare din lume au 4000 de ani și conțin indicații pentru ciorbe și tocănițe. Aceasta este concluzia cercetătorilor după ce au examinat mai îndeaproape tăblițele babiloniene descoperite acum mai bine de un secol pe teritoriul actualului Irak.
Stufat de miel fraged, în sos savuros. Rețeta de Paște, ca la bunica acasă, cu care nu dai greș. Cu sos gros și parfumat, legume fragede și gust autentic românesc, această rețetă de stufat de miel nu e doar un preparat, e o amintire de neuitat, un simbol al mesei de Paște.
Două rețete delicioase pentru Postul Paștelui se pot face extrem de simplu dacă aveți la îndemână ingredientele necesare. Mai jos puteți afla cum se prepară, de exemplu, borșul cu verzituri de primăvară.
Leguma de 6 lei care protejează inima, poate preveni cancerul, stimulează creierul, ajută la slăbit
Despre rețeta pentru cartofi prăjiți perfecți, probabil că toată lumea are o părere care se dorește avizată. Cu toate acestea, nu toți cartofii gătiți astfel ies la fel, unii fiind mai buni decât alții. Dar, dincolo de opțiunea personală, cum se gătesc cartofii prăjiți ideali?