Pui sau somon: care este mai sănătos? Nutriționiștii explică că alegerea depinde de obiectivele fiecăruia. Somonul oferă acizi grași Omega‑3, vitamina D și antioxidanți, fiind benefic pentru inimă și creier.
Pui sau somon: care este mai sănătos? Nutriționiștii explică că alegerea depinde de obiectivele fiecăruia. Somonul oferă acizi grași Omega‑3, vitamina D și antioxidanți, fiind benefic pentru inimă și creier.
Soia este alimentul bogat în proteine care poate înlocui carnea în Postul Crăciunului. Se prepară ușor și poate fi gătită la fel ca șnițelul, oferindu-ți o masă sățioasă și delicioasă chiar și fără carne.
Câte ouă să mănânci pe zi la recomandarea medicului ca să scapi de colesterol și de riduri? Proteina care are zeci de beneficii pentru sănătate.
Cercetătorii au arătat, într-un studiu recent, că vasele de sânge produc o proteină care inhibă formarea oaselor. Aceasta ar putea oferi indicii pentru un viitor tratament al osteoporozei.
Cercetătorii au făcut o chiftea uriașă dintr-o proteină găsită în ADN de mamut, veche de 5.000 de ani. Nimeni nu a gustat-o deoarece oamenii ar putea fi alergici.
O importantă descoperire dă speranțe oamenilor de știință că pot învinge cancerul de prostată. Studenții de la Newcastle University și Imperial College London ar putea avea o contribuție importantă la stoparea răspândirii acestui ucigaș tăcut.
Oamenii de știință turci au descoperit că o proteină găsită în laptele de capră poate lupta împotriva COVID-19.
Un medicament experimental, administrat prin inhalare, a reuşit oprirea agravării simptomelor generate de infectarea cu noul coronavirus în 79% din cazuri, arată un studiu britanic.