Cum se făcea pizza pe vremea lui Nicolae Ceaușescu? Deși mulți nu-și mai amintesc ori, pur și simplu, chiar n-au avut ocazia să mănânce acest preparat în comunism, el s-a găsit, de la un punct, în unele localuri din marile orașe, dar și pe litoral, în Costinești.
Cele mai bine vândute feluri de mâncare în cunoscute lanțuri de restaurante și fast-food sunt nesănătoase, arată un studiu realizat recent. Experții sunt alarmați.
Rică Răducanu și-a deschis restaurantul de la Neptun. Fostul mare portar al Rapidului va sta acolo toată vara și va socializa cu turiștii și le va da autografe. El spune că nu practică prețuri mari și că o ciorbă de burtă costă 22 de lei, iar o cafea 10 lei.
Cum te „frig” restaurantele: pizza cu diametru mai mic, ciorbă mai ușoară la gramaj. Ce sancțiuni propune ANPC pentru unitățile alimentare care nu respectă gramajele?
Ce spune un italian care face pizza folosind la ea făină de greieri. Cât de dispuși ați fi să mâncați insecte? Un start-up din Italia crește greieri comestibili.