Despre rețeta pentru cartofi prăjiți perfecți, probabil că toată lumea are o părere care se dorește avizată. Cu toate acestea, nu toți cartofii gătiți astfel ies la fel, unii fiind mai buni decât alții. Dar, dincolo de opțiunea personală, cum se gătesc cartofii prăjiți ideali?
Mămăliga, mâncarea ce te îngrașă fără să știi? Nutriționist: Trei linguri înseamnă o felie de pâine. Ce beneficii are aceasta pentru organism și de ce medicii o recomandă?
De ce sunt toxici cartofii încolțiți și cei verzi? Cum să-i depozitezi corect, ca să țină mai mult? Un truc simplu te va salva din a face risipă.
Cartoful continuă să fie cel mai consumat aliment de către români. Prăjiți, piure, copți sau fierți, integrați în tocănițe sau în ciorbe - oricare ar fi forma de preparare, cartofii sunt la fel de delicioși.
Un tânăr a orbit după ce a mâncat în exces această legumă. Românii o consumă zilnic. Ce s-a întâmplat mai exact și ce spun experții despre acest incident?