Un medic specialist atrage atenția că obiceiul de a consuma o cantitate mai mare de cartofi și orez în post poate duce la creşterea glicemiei şi o creştere în greutate și dă câteva sfaturi utile pentru o alimentație echilibrată.
Un medic specialist atrage atenția că obiceiul de a consuma o cantitate mai mare de cartofi și orez în post poate duce la creşterea glicemiei şi o creştere în greutate și dă câteva sfaturi utile pentru o alimentație echilibrată.
Un gest simplu, precum modul în care gătești cartofii, ar putea influența riscul de diabet. Fierți, copți sau prăjiți? Alegerea contează mult.
O tânără a explicat pe internet care este locul din casă unde poți depozita cartofii pentru a rămâne proaspeți timp de un an de zile. Iată ce trebuie să faci și de ce anume ai nevoie.
Iată cum poți să prepari acasă cartofi prăjiți noi, din grădină, ca să iasă perfecți. Crocanți la exterior și moi la interior. Iată de ce anume ar trebui să ții cont pentru ca rețeta să iasă ca la carte.
De ce să nu arunci cojile de cartofi? Pot fi de mare folos, în grădină. Cum le utilizezi și de ce le recomandă experții?
Preţurile şi-au încetinit creşterea, inflaţia a scăzut. Care este produsul alimentar foarte important care s-a ieftinit cel mai tare, în ultimul an?
Știai că poți prepara alcool acasă fără să cheltui bani? Procesul este simplu: ingredientele fermentează natural, iar apoi lichidul obținut se distilează. Ce alimente poți folosi?
În perioada postului tindem să consumăm mai mulți cartofi, fiind un produs de post gustos și la îndemână. Însă medicul Virgiliu Stroescu atrage atenția asupra cartofilor prăjiți. Cum ne pot face rău?