FOTO Gigi Becali s-a apucat de turism. Cât costă cazarea la Becali Hotel Venus 5*

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 30.06.2022 - 15:05

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera și patronul FCSB, s-a apucat de turism. A cumpărat la licitație un hotel din Venus deținut de fostul finanțator al Astrei Ioan Niculae, l-a renovat, la standard de 4* și 5*, și l-a deschis sub numele de Becali Hotel Venus.

SHARE

Hotelul lui Becali din stațiunea Venus are 98 de camere și apartamente. Cele mai multe au 5 stele, dar există și câteva clasificate la 4 stele.

Locația de a cărei renovare s-au ocupat fiica lui Gigi, Teodora, și soțul acesteia, Mihai Mincu, oferă piscină cu apă sărată, centru Spa, plajă privată, restaurant, două baruri, și loc de joacă pentru copii. 

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a declarat Becali pentru economica.net.

Citește și: FOTO Un constănțean se plimbă cu Cadillac-ul 75 al actriței Greer Garson. L-a costat peste 30.000 €

„Puternic orientata catre atingerea celor mai inalte standarde de excelenta in industria hoteliera, misiunea Becali Hotel este asigurarea de servicii turistice integrate pentru cei ce cunosc si apreciaza calitatea.

Criteriile dupa care ne construim activitatea zilnica sunt acelea conform carora respectul, dedicarea si energia unei echipe de profesionisti pot binecuvanta locul.

Citește și: FOTO INCREDIBIL, un român s-a prezentat la RAR cu roata mașinii legată cu o funie

Becali Hotel este un hotel de lux cu un design arhitectural modern clasificat cu 5 stele, pozitionat in centrul statiunii Venus oferind astfel doritorilor locul ideal pentru petrecerea vacantelor, intalnirilor de afaceri sau organizarilor de evenimente in conditii de calitate si confort”, scrie pe pagina de internet a hotelului. 

În iulie, fără oferte și promoții, tarifele de cazare pornesc de la 860 de lei/noapte pentru o cameră dublă matrimonială și ajung la 1.635 de lei pentru o cameră de familie. 

În august, prețul unei camere duble sau twin este de 1.154 de lei/noapte, o Suită Junior e 2.177 de lei/noapte și o Suită de Familei, 2.188 de lei/noapte, potrivit booking.com. Pe site-ul hotelului nu prea mai apar camere disponibile în august. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.