Ce casă poți să-ți iei în Germania cu 12.500 €. În România, acești bani îi dai pe un loc de parcare

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 15.02.2024 - 11:46
Casă de vânzare în Germania Foto: kleinanzeigen.de

Un proprietar din Germania își vinde casa și grădina imensă din jurul ei cu o sumă pe cared în București o poți plăti cel mult pe un loc de parcare. Imobilul nu este nou.

SHARE

12.500 de euro costă o casă situată într-o zonă pitorească din Germania. Imobilul necesită renovare iar în jurul ei este o grădină foarte mare.

Casa este situată în centrul Kölln, parte a comunei Werde, în Mecklenburgischen Seenplatte. O zonă minunată din nord-estul Germaniei, aproape de mare și de granița cu Danemarca.

Ce casă poți să-ți iei în Germania cu 12.500 €. În România, acești bani îi dai pe un loc de parcare

Conform anunțului postat pe internet, imobilul este vândut direct de proprietar, ceea ce înseamnă că sunt câteva taxe în minus. 

Casă independentă care necesită o renovare completă, cu o grădină mare și un câmp imens în spate care poate fi împrejmuit.

Pe lângă grădinile din față și din spate, în spatele proprietății se află un teren agricol mare de 2000 m², pe lângă terenul aparținând proprietății. Accesul este ușor accesibil prin poarta din spate și poate fi împrejmuit.

Citește și: FOTO Românii din Vest se mută în Ungaria unde casele costă 10.000 €. De 8 ori mai ieftin ca în Arad

Imobilul necesită o renovare completă. Nu sunt oferite tururi interioare, dar vă puteți uita în jur și prin ferestre. Grădina este imensă, așa că extinderea proprietății și, eventual, o casă nouă pe proprietate sau o casă mobilă sau ambele este posibilă dacă doriți.

Micul oraș Kölln, lângă Werder, în Mecklenburg Lake District. Proprietatea este situată în mijlocul orășelului Kölln, un district al municipiului Werder din districtul lacurilor Mecklenburg.

Municipalitatea este administrată de o parte a biroului Treptower Tollensewinkel cu sediul în Altentreptow. Kölln este situat la aproximativ 23 km nord de Neubrandenburg, la aproximativ 15 km nord-est de Altentreptow și la aproximativ 19 km nord-vest de Friedland. Aici veți găsi numeroși furnizori din domeniile gastronomiei, facilități comerciale și de agrement, bănci, medici și farmacii.

Cea mai apropiată gară de pe ruta Stralsund-Berlin se află în Altentreptow. Autobahn 20 circulă spre vest de comunitate și se poate ajunge prin intersecția 30 Altentreptow. Fosta autostradă federală 96 (azi: L 35) traversează Altentreptow la vest de A 20, se arată în anunț.

Citește și: Cât costă o garsonieră la intrarea în Mamaia. În Bulgaria îți cumperi două

În Germania, apartamentele se vînd cu aproximativ 4.800 de euro pe metru pătrat.

În România, dai peste 10.000 de euro pe un loc de parcare

În București sunt ansambluri rezidențiale care aseigură locuri de parcare pentru cei care cumpără apartamente la prețuri de aproximativ 10.000 de euro. Acestea pot fi revândute la prețuri mai mari sau pot fi închiriate cu câteva sute de lei pe lună. 

Pe de altă parte, apartamentele în România se vând cu sume de aproximativ 1.500 de euro/mp.

Au existat și situații în care case părăginite să se vândă la preț de 50.000 de euro. Newsweek a scris în trecut această poveste. Mai multe detalii aici: FOTO Cum arată anexa lipită de bloc vândută, la Cluj, ca apartament cu 2 camere pentru 50.000 euro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te