FOTO Nelly Năstase, expoziție de succes la New York. Ce personalități au apreciat lucrările artistei

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 11.12.2020 - 17:59
Monica Iken, Daniela Jinga, Ioan Șerban, Mădălina Manea, alături de Nelly Năstase la VIBRANT 2000

Noua colecție de picturi a artistei românce Nelly Năstase, expusă la Galeria Iken din New York, a atras o mulțime de personalități atât din Statele Unite, cât și din România. 

SHARE

Expoziția, denumită VIBRANT 2020, reflectă shimbările prin care trece omenirea din cauza pandemiei de coronavirus.

Două dintre cele 16 lucrări expuse, denumite New Society și Deranged Society au fost începute în 2019. Evident, Nelly Năstase nu avea nicio idee despre cum va arăta viitorul în timpul pandemiei COVID, însă a fost ca o premoniție. În cele două picturi, Nelly a surprins lumea în care trăim acum, o lume în care oamenii trăiesc izolați unul de celălalt în propriile bule, o lume a haosului creat pe măsură ce evenimentele din 2020 au luat amploare, o lume în care totul s-a transformat într-o stare de nebunie și haos din cauza virusului.

Michael Horodniceanu, față în față cu portretul său

Michael Horodniceanu și soția la VIBRANT 2020 by Nelly Năstase

Renumitul profesor american de origine română, Michael Horodniceanu a avut parte de o adevărată surpriză, atunci când și-a văzut protretul realizat de Nelly Năstase expus la Galeria Iken. 

Citește și 

EXCLUSIV Ce va face Michael Horodniceanu, românul care a revoluționat transporturile în New York, pentru Primăria Capitalei

Muzicianul american Tommy Byrne, membru al cunoscutei trupe "The Wolfe Tones" postat un mesaj în care spune că o cunoaște de 25 de ani pe Nelly Năstase și este mereu surprins de picturile sale și de succesul pe care îl are în orice face.

Creatoarea de bijuterii Yaninna LeCrystal, împreună cu Nelly Năstase

Expoziția a fost vizitată și de Daniela Jinga, soția ambasadorului României la ONU, o susținătoare a artiștilor români de pretutindeni. Alături de ea au mai fost Ioan Șerban și Mădălina Manea. 

De asemenea, au mai fost Monica Iken, Yaninna LeCrystal, creatoare de bijuterii de lux, actorul Jimmy Cuneyt Gurkan, Stuart Sundlun, directorul general al BMB Avisors. 

 

Omul de afaceri Stuart Sundlun la VIBRANT 2020 by Nelly Năstase

Actorul Jimmy Cuneyt Gurkan, la VIBRANT 2020 by Nelly Năstase

Nelly Năstase

Nelly Năstase este o artistă de succes, cu un brand propriu de modă (www.nelln.com), dar și cu o bogată activitate în zona culturală și socială. Toate aceste dimensiuni duc la o formă unică de exprimare artistică. 

Nelly a studiat pictura la Viena sub conducerea lui Daniel Friedmann-Fuchs, un cunoscut pictor dintr-o familie de artiști celebri. Mai târziu, în viața de tânăr model în New York, la fel ca atât de mulți mari artiști, a fost inspirată să continue să se exprime prin artă, concentrându-se în acei ani de început la ceea ce s-ar putea numi „Expresionismul erotic”.

"După cariera mea de model internațional, am lansat prima școală de modele din România și apoi m-am mutat în SUA. Am început să lucrez pe Wall Street, ulterior am fost consilier al ambasadorilor ONU, am lansat o linie de modă și am sprijinit multe cauze sociale ajutând femei tinere și copii din întreaga lume. În ultimii ani m-am concentrat pe dezvoltarea afacerilor pentru companii mari, cu creștere rapidă, care doresc să-și extindă amprenta la nivel național și global", spune Nelly Năstase despre preocupările sale. 

În Europa, ea este reprezentată de Renaissance Art Gallery.

Daniela Jinga este o iubitoare de artă și o susținătoare a artiștilor români

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te