VIDEO Sute de ani de pușcărie la un botez al clanului Brăileanu. Diavol a fost naș, Tzancă a cântat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 28.10.2022 - 12:56
Sute de ani de pușcărie la un botez al clanului Brăileanu. Diavol a fost naș, Tzancă a cântat Foto: captură video

Poliția a mobilizat efective sporite pentru ca botezul copilului intelropului Jean Brăileanu să nu degenereze, având în vedere că invitații adunau sute de ani de închisoare.

SHARE

Jean Mărăraș, zis Brăileanu a organizat un botez somptuos pentru copilul său, nași fiind celebrii Viorel Oarză și Andrei Trocin, zis Diavol.

Muzica a răsunat toată noaptea pentru ”Brăileni” care au avut botez. 

Citește și: Cercul suspecților, restrâns în cazul Halep. S-a aflat cu precizie când a primit substanța interzisă

Printre invitați s-au regăsit intrelopii Cosmos Tănase și Cătălin Băcăoanu. Locația în care au petrecut aceștia, Le Gaga, a fost păzită toată noaptea de mascați, iar polițiștii au făcut numeroase filtre pentru a descuraja orice comportament care ar contravine normelor legale.

Citește și: Interlopii Sile Pietroi și Cristi Bulgaru i-au jecmănit pe manelistul Elis Armeanca și pe Gabi Torje

Manelistul Tzancă Uraganu, fiind un apropiat al membrilor clanului, a întreținut atmosfera. Alături de el a fost și Costel Biju.

Jean Brăileanu și fratele său, Vandam Constantin sunt nepoții lui Cosmos Tănase, un interlop cunoscut în Iași.

Interlopii care au participat la botez au sute de ani de pușcărie

Unul dintre nași, Viorel Oarză, a fost condamnat la opt ani de puşcărie pentru tentativă la omor. Ieşeanul a încercat să ucidă un membru al clanurilor de albanezi, cu care “Brigada”,o grupare românească ce a terorizat Italia, se afla în conflict. ANul trecut,Viorel Oarză a fost condamant din noula câteva luni de închisoare după o răfuială cu doi membri ai clanului Corduneanu.

Celălalt naș, Andrei Trocin, zis Diavol, a fost împușcat în urmă cu mai bine de 10 ani de către Cătălin Băcăoanu. Evenimentul a avut loc pe data de 9 februarie 2008 în clubul Motor din zona Tudor Vladimirescu. Trocin a plecat dintr-un bar din zona Păcurari spre clubul Motor din Tudor Vladimirescu pentru a-l întâlni pe Băcăoanu. Între cei doi existau certuri mai vechi, iar „Diavolul” a considerat că este momentul să rezolve problema. A venit înarmat tot cu un pistol cu aer comprimat. Cei doi s-au întâlnit în fața clubului Motor și a urmat un schimb de focuri ca în filmele western. Băcăoanu a tras patru gloanțe, însă doar unul l-a nimerit în zona mâinii pe „Diavol”. 

Anul trecut, Andrei Trocin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de șantaj.

Cosmos Tănase este un cunoscut interlop din Iași și Tribunalul București l-a condamnat la 10 ani și aproape 7 luni de închisoare

Pedeapsa lui este una contopită în urmă celor două condamnări primite: una din România pentru trafic internaţional de droguri şi una de 2 ani primită în Spania, în 2014, pentru falsificare de carduri. 

Cătălin Băcăuanu a fost condamnat, în 2010, de magistrații de la Judecătoria Iași la executarea unei pedepse de 10 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de santaj. 

Majoritatea celor prezenți au cel puțin o condamnare la activ.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te