VIDEO O tânără și-a ucis soțul pe care l-a filmat în timp ce agoniza. A fost lăsată în libertate

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 18.08.2022 - 10:57
Crimă la Vaslui - FOTO: Pexels

O tânără de 21 de ani din localitatea Trohan, județul Vaslui, s-a certat cu soțul său de 28 de ani, a pus mâna pe un cuțit și l-a omorât. Inițial a susținut că bărbatul s-a înjunghiat singur, apoi a recunoscut crima. Magistrații au apreciat că ucigașa nu trebuie să încarcerată.

SHARE

Un criminal cu sânge rece se bucură, zilele acestea, de libertate, după ce magistrații vasluieni au decis ca măsură privativă de libertate arestul la domiciliu. Și asta în condițiile în care mandate de arestare pentru 30 de zile sunt emise pentru fapte mai puțin grave ca omorul calificat. Numai că, în acest caz, decizia judecătorilor de drepturi și libertăți a fost alta.

Citește și: FOTO Accident mortal în Constanța: Un Mercedes a sărit din giratoriu și s-a înfipt într-un stâlp

Soția de 21 de ani, criminal cu sânge rece

Cazul este unul cu atât mai grav cu cât criminalul, o femeie de 21 de ani din localitatea Trohani, comuna Gârceni, a dat dovadă de mult sânge rece. Mai exact, după o ceartă cu soțul ei, un bărbat de 28 de ani, femeia a pus mâna pe cuțit și i-a aplicat acestuia două lovituri de cuțit în zona abdominală.

Plină de sânge pe mâini și pe haine, femeia s-a spălat într-o găleată cu apă apoi și-a anunțat mama, cu domiciliul în localitatea Ferești, de cele întâmplate. A așteptat-o apoi liniștită și, după venirea acesteia, a sunat la ambulanță spunând că victima și-a provocat singură rănile.

Echipajul medical sosit la locul solicitării a început manevrele de resuscitare dar, după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul.

Citește și: O familie din Timișoara a făcut 19 ore până în Lefkada cu mașina electrică. Încărcarea a fost 3 ore

Tinerei îi plăcea băutura

Se pare că scandalul dintre femeia de 21 de ani și bărbatul de 28, soțul acesteia, a pornit pe fondul consumului de alcool. Oamenii din sat susțin că tânăra de 21 de ani își neglija copiii și soțul și îi plăcea băutura.

«S-au luat la ceartă din cauza copilului cel mai mic, de 3 ani. Venit acasă de la muncă, fratele meu i-a cerut să schimbe băiatul că era murdar și să-l spele. Numai că ea are probleme mari cu alcoolul și atunci era băută. S-a supărat că i-a cerut să-l schimbe și a început cearta și a sărit la bătaie. Totul a avut loc în interiorul locuinței.

După ce a fost înjughiat, fratele meu a reușit să iasă afară și acolo l-a găsit tata, prăbușit la pământ. Avea două tăieturi. Ea a intrat înapoi în casă și s-a spălat pe mâini, în găleata plină cu apă și s-a dus și s-a schimbat, de parcă nu s-a întâmplat nimic.

În loc să sune la ambulanță, ea îl filma pe fratele meu cum se zbate între viață și moarte și a sunat-o pe maică-sa, la Ferești. A așteptat-o să vină și tot nu sunase după ajutor. A făcut-o, în schimb, un vecin. Medicii veniți la fața locului au spus că, dacă suna mai repede, fratele meu avea șanse să trăiască », povestesc rudele victimei.

De asemenea, familia bărbatului ucis se întreabă de ce ea se plimbă acum liberă pe stradă și vine la Parchet, pentru declarații, însoțită doar de mama ei și nu este după gratii, acolo unde este locul criminalilor. De asemenea, familia bărbatului ucis povestește faptul că femeia nu făcea nimic toată ziua. În schimb, îi plăcea băutura. «După ce a plecat la mama ei acasă, am făcut curat în casa fratelui meu. Ce am găsit acolo, ne-am îngrozit. Am scos mormane întregi de gunoaie de am umplut o căruță. Plus că i-a găsit și sticlele cu țuică ascunse prin casă”, spun rudele victimei, relatează vremeanoua.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.