VIDEO Bădălău, acuzat că a cântat „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea”. Senatorul neagă

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 31.08.2018 - 13:20
Nicolae Bădălău susține că nu e el cel din înregistrarea video. Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul USR Adrian Prisnel a postat pe contul său de Facebook un scurt videoclip în care senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău ar cânta, la o petrecere, „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea.”

SHARE

„Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: «să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea»” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali.

I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc.

Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul.

Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, a scris deputatul USR Adrian Prisnel.


Contactat de Newsweek România, senatorul Nicolae Bădălău a negat acuzațiile aduse, afirmând că nu îl cunoaște pe deputatul USR și că nu el a cântat acele cuvinte. 

„Nu știu cine e ăsta. M-a mai sunat cineva și mi-a spus o minune. Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viața asta sunt și oameni care bat câmpii și sunt exaltați. 

Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am. Mă cunoașteți foarte bine și  din declarațiile publice, că nu aprob așa ceva și nu folosesc limbajul ăsta. Cum să spun eu așa ceva despre niște oameni?”, a declarat Nicolae Bădălău pentru Newsweek România.

Interesant estă că, înainte de a începe cântarea, cine spune clar „Să îi dea Dumnezeu sănătate nașului Nicolae Bădălău”. 


Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.