VIDEO Anaser Duduianu, urmărit internațional, live din Cancun, Mexic: Toate drumurile duc la Rahova

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 18.07.2022 - 15:12
Anaser Duduianu, urmărit internațional, live din Cancun: Toate drumurile duc la Rahova Foto: Facebook

Interlopul Florin Duduianu, zis Anaser a făcut un nou live din Cancun, Mexic, acolo unde spune el că se află și a adus mai multe acuzații clanului Vasiloi, pe membrii căruia îîi acuză și de afaceri ilegale cu o primărie din București.

SHARE

Anaser Duduianu este dat în urmărire internațională din august 2020, fiind cercetat pentru șantaj în dosarul maneliștilor. După unele surse este în SUA, însă după spusele lui, interlopul se află în Cancun, Mexic. 

Citește și: VIDEO Unde merg interlopii în concediu: Nuțu Cămătaru- în Thassos, Faraonu de la Madrid - la Mamaia

Deacolo nu se sfiește să-și amenințe dușmanii din Româniași nici pe cei care îi instrumentează dosarul. 

Citește și: VIDEO Anaser Duduianu, urmărit internațional, atac la clanul Vasiloi pe TikTok, din SUA

"Dacă am greșit și am o faptă în care se justifică cu adevărat că am tâlhărit, că am luat, că am suplimentat viața cuiva, vreau să-mi dea pe viață, să-mi distrugă viața, să-mi facă ce vrea. Dar să ne exterminați...avem și noi copii, familie, oameni care ne iubește, care ne respectă, care ține la noi. Și nu noi suntem oamenii care mâncăm banii țării și banii oamenilor. Noi am ajuns în România oamenii de serviciu.

Citește și: VIDEO De ce n-a mai cântat Salam pentru Scandal Spoitoru, Nixon de la Buzău și Ciprian de la Madrid

Și ce înseamnă în România oamenii de serviciu? Adică, dacă se face o campanie electorală, ca primă arestare e hai să îi arestăm pe Duduieni ca să vadă România că distrugem clanuri”, se victimizează Duduianu.

”Am 13 sau 14 formulare cu domnii Vasiloi cum a lăsat lumea fără case, cum au construit blocuri în parcurile copiilor și pe terenurile oamenilor și blaturi pe care le au cu domnul Pepe care le dă terenuri, le ia aprobări de la domnul primar.

Vă voi posta toate faptele celor din familia Vasiloi cum au câștigat licitația cu vaccinurile și testele de salivă în România la copii în școli și peste tot și cum câștigă pe an 46 și 75 de milioane de euro”, a spus Anaser Duduianu într-un live. 

Anaser spune că-i este amenințată viața

El îi acuză pe cei din clanul Vasiloi că vor să-l asasineze ca să nu mai dezvăluie afacerile lor ilegale.

”Domnul Magiunică Vasiloi te rog să nu-mi mai trimiți vorbe că plătești 5-6 milioane de euro tu cu Miki, bombardierul ăsta care a nenorocit lumea, să mă asasinați să tragă în mine pe aici prin Mexic pe unde sunt eu. Voi nu aveți putere aici. Vă credeți în filmele cu Pablo Escobar?

Sunt în Cancun, nu în America, cum se tot spune.

Cum este posibil ca frățiorul Lindon care a venit singur și s-a predat să fie reținut și în momentul de față direct pe pușcăria Rahova, iar Costel Litrașu, recidivist, care l-a bătut pe viceprimar la Chiajna să nu mai candideze la primărie, e în libertate.

 
Băi Litrașule, îți spun o vorbă, nu te ameninț: îți aduci aminte când stăteam noi la Rahova printre gratii și te dădeai că ești frate cu noi? Și tu ai sărit pe Aramis la nuntă? Să nu uiți că toate drumurile duc într-un singur loc: la Rahova. Acolo nu mai e Miki al lui Vasiloi. Ne întâlnim acolo!”, a mai spus interlopul.

Anaser spune că e nevinovat în dosarul maneliștilor, că n-a șantajat pe nimeni. 

 ”Nu l-am tâlhărit pe Ghiță Adriano, pe Babanu, nu l-am șantajat pe Salam. Singura faptă pe care o recunosc e că i-am dat un capac sau un pumn lui Bujilă care e cumătrul nostru, nașul lui frate-miu,David. Și i-am rupt geaca de pe el și m-am certat cu el”, declară Anaser pe Facebook.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te