VIDEO. Urmărire ca în filme pe Autostrada A1. Poliția l-a lăsat pieton pentru 150 de zile. Ce făcuse

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.01.2024 - 11:35
Șofer urmărit pe autostradă Foto: Captură TikTok

Un șofer a rămas fără permis pentru 150 de zile după ce a fugit de poliție pe autostradă. A fost prins de poliție după o urmărire de 20 de kilometri. A plătit și 5.600 de lei amendă.

SHARE

Un șofer a crezut că scapă de poliție după ce a condus cu 171 de km/h pe autostrada A1, unde limita era de 130 km/h. A fost urmărit pe o distanță de 20 km de un echipaj rutier. 

Acum va sta pieton 150 de zile și are de plătit o amendă de 5.600 de lei. 

A rămas 150 de zile pieton după ce a fost urmărit 20 de km de polițiști, pe autostrada A1

Întreaga acțiune a fost filmată și postată pe rețelele de socializare de un participant la trafic. 

 

@selimmoise Replying to @𝔻𝕚𝕠 ♬ Police Siren - Police Siren

Poliția a anunțat că acesta a fost amendat cu 5.600 de lei.

Citește și: Viteza uluitoare cu care a fost surprins un tânăr pe autostradă în România. Polițiștii nu l-au prins

”În urma apariției, pe rețelele sociale, a unor imagini surprinse, la data de 21 ianuarie 2024, pe autostrada A1, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba este abilitat să facă următoarele precizări: 

La data de 21 ianuarie 2024, în jurul orei  15:00, polițiștii Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu  Vâlcea – Deva au depistat, la km 325, pe sensul spre Râmnicu Vâlcea, un autoturism înmatriculat în județul Sibiu, care circula cu viteza de 171 de kilometri/oră, în zona unde limita de viteză este de 130 de kilometri/oră. 

Autoturismul a fost identificat, în trafic, în zona kilometrului 316, balizată corespunzător, prin devierea traficului din banda 2 în banda 1, dar nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, lovind o baliză.

Citește și: Ce se întâmplă dacă depășești limita de viteză cu 1 km/h? Scrie în Codul Rutier amenda care se dă

A fost urmărit pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri, pe parcursul cărora conducătorul auto a adoptat un comportament agresiv, prin trecere repetată de pe o bandă de circulație pe alta, dar și pe banda de urgență. Autoturismul urmărit a fost oprit la kilometrul 296.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 32 de ani, din Porumbacu, județul Sibiu, față de care a fost luată măsura sancționării contravenționale pentru conducere agresivă, nerespectarea indicațiilor polițiștilor, circulație pe banda de urgență, folosirea telefonului mobil și pentru că a lovit baliza în încercarea de a evita oprirea, cu amendă în valoare totală de 5.610 lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul drogtest, care au indicat că nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor”, a transmis IGPR.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te